swaqr مدیر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 1712 عنوان ب ترکی | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست نمیخام ب ترکی چی میشه 1403/11/18 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1626 ولی مطمئنم اگه ترکی و هرکجا هم باشی پدرت مادرت خواهرت برادرت بصورت روزمره از کلمه آذری هیچوقت استفاد ... شما به نمیخوام میگید گودغولانما ؟؟ما میگیم ایستمیرم ! تا کامنت ها هم همه نوشتن ایستمیرم چیزی ک شما نوشتین یه معنی دیگه میده واسه ما
دریا_ممم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4577 شما به نمیخوام میگید گودغولانما ؟؟ما میگیم ایستمیرم ! تا کامنت ها هم همه نوشتن ایستمیرم چیزی ک شما ن ... بابا اونو میگی اون یه شوخی بود خخشما ترکی این جمله رو چی میگید ؟ نانوا در حال پختن نان است درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.
دریا_ممم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4577 ما وقتی میخوایم خودمون هم معرفی کنیم یا میگیم ما ترک هستیم یا میگیم ما آذری زبانیم خیلی برامون فرق ن ... کلا استفاده نشه بهتره چون اگه ریشه کلمه آذری رو بخونید برای توهین و تحقیر ترکها درست شده و اصلا ربطی به اذربایجانیا نداره درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.
100raha001 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 1934 ب ترکی آذری میشه ایستَمیرَم ب ترکی استانبولی ایستِمیوروم من میخوام ترکی استانبولی یاد بگیرم بنظرت چقدر زمان میبره و از کجا باید شروع کنم
گمنام،،،،،،،، عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1580 ایستمیرم کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1626 من میخوام ترکی استانبولی یاد بگیرم بنظرت چقدر زمان میبره و از کجا باید شروع کنم اگه خودت ترک زبان باشی واست راحت تره یاد گیری اما اگ ترک نیستی باید کلاس هاشو بری یاد بگیری چون چیزی نیست ک بگم بشین مثلا فلان فیلمو ببین یاد میگیری باید لغات رو کامل یاد بگیری استعاره هارو ، لهجه و گرامر
دریا_ممم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4577 ایستمیرم ایستیسن ایسته ایستمیسن ایستمه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.
دریا_ممم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4577 اگه خودت ترک زبان باشی واست راحت تره یاد گیری اما اگ ترک نیستی باید کلاس هاشو بری یاد بگیری چون چیزی ... چرا اون جمله ای که گفتمو به ترکیی نگفتی ؟ نانوا در حال پختن نان استاین جمله رو به ترکی بنویس درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1626 چرا اون جمله ای که گفتمو به ترکیی نگفتی ؟ نانوا در حال پختن نان استاین جمله رو به ترکی بنویس نخوندم اون کامنتت رو ولی چه اصراریه الان ؟ چرکچی چرک پیشیریر