2777
2789

خوبه؟

زوده یا دیره؟

بهترین سن؟نیست؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ک هست. خواستگار داری؟ پسرا ک عقب کشیدن

دیگه خواستگار که همیشه هست ولی من سنتی دویت ندارم 

آشنایی زیر نظر خانواده میخوام 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

دیگه خواستگار که همیشه هست ولی من سنتی دویت ندارم آشنایی زیر نظر خانواده میخوام

عجب 

پس سمت شما وفور نعمته و اینجا قحطیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از ۲۵ تا ۳۲ ۳۳ بهترین سن ازدواجه به نظرم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من ۲۸ ازدواج کردم

به نظر خودم خیلی سن خوبی بود

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بستگی به هدف دختر از زندگیش دارهاگه کلا زندگی کرده و تنها هدفش شوهر کردن بوده، دیره

قطعا تا این سن همه هدفش شوهر نبوده دیگه 😂😂 ولی از این به بعد هدف ازدواجه

عجب پس سمت شما وفور نعمته و اینجا قحطیه

خواستگار همیشه هست خواستگار مناسب کمه 

خوب آخر که باید با یکی ازدواج کنی نه همه که 😑