2777
2789
میشه یروزم بی بی چک من دوخط شه... یروزم من اشک ذوق بریزم... 😟😔

ایشالا خدا به همه منتظرا بچه سالم و صالح بده 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بی بی چک منم برا طاها همین شکلی شششدددد😫😍الهی قربونش بشم مبارکت باشه استارتر😘😘😘😘

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا خدا به همه منتظرا بچه سالم و صالح بده 

ایشالا...

بخدا خیلی منتظرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بی بی چک منم برا طاها همین شکلی شششدددد😫😍الهی قربونش بشم مبارکت باشه استارتر😘😘😘😘

ای جانم😍زنده باشه

حتمااااا میشه واست دعا کردم منم دیروز بعد یه سالو نیم انتظار مثبت شد

ممنونم دوست عزززیزم😍

ایشالا خدا منم لایق بدونه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه اخه بچم هنوز ۲سالو۸ماهشه بارداریمم وحشتناکه

آخییییییی

عزیزمممممممم

به خدا خیلی به موقع است،  دوتایی با هم کیف میکنن

ایشالا این بار بارداریه راحت تری داری گلم

به خوبیاش فکر کن، تورو خدا فکر بد نکنیااااااا

ببخشد اگه بابه به فضولی نیس چند وقته منتظری عزیزم

دوسالی میشه...

آخییییییی عزیزمممممممم به خدا خیلی به موقع است،  دوتایی با هم کیف میکنن ایشالا این بار باردا ...

فدای تو خانمی ایشالا

وای یاد بی بی چک احسان خودم افتادم قربونش برم کاش نگهش میداشتم البته بی بی چک رو

من نگه داشتم😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....