2821
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1278 بازدید | 63 پست

حالم بده واقعا، به نظر میومد شوهرم منو دوس داره تو کارای خونه کمک میکنه، ولی تار موی زنانه ی بلند دیدم تو ماشینش که مال هیچ یک از فامیل نبود قشنگ مطمئنم. بعدش از همون تار مو روی بالشش دیدم. بهش گفتم سرم داد زد گف خیالاتی شدی عصبانی شد. پس چرا گوشیشو دستم نمیداد، منم فک میکردم بخاطر اینه که پیامای مادرشو نبینم. چون با مادرش مشکل داشتیم. الان میگم نکنه به هوای اینکه میگف شیفتم میرف پی دختربازی.. با من ۴ سال دوس بود انقد بهم التماس کرده بود. چطور میشه اخه.. از وقتی حامله شدم کتک کاریاش شرو شد.. هی تکرار میکرد و به خونوادم توهین میکرد. سر چیزای بیخود ازم ایراد میگرف دعوا مینداخت.. کسایی که تجربه خیانت دارن یا اطلاعات دارن بگن.. ممکنه خیانت باشه؟ اخه با وجود بچمون ممکنه مگه💔 توروخدا نگین موی خواهرشه یا مادرش. میدونم که واسه اونا نیست مطمئنم از نظر رنگ و اندازه زمین تا اسمون فرق داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حامله شدی زدت؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مردی که عاشققت باشه ابدا دست روت بلند نمیکنه و تحقیرت نمیکنه 

صد درصد خیانت می‌کنه.بعدا به حرفم میرسی.

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

ببخش اسی جان رک میگم ولی میگم که چشمات رو وا کنی صددرصد خیانته دنیا خراب تر ازاون شده که فکرشو بکنی هرچه زودتر جلوش رو بکیر تا بیشتر پیشروی نکردن و کار به جاهای باریک کشیده نشده 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

حالا به فرض اینکه واقعا خیانت کرده باشه

کاری میتونی کنی؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بله که ممکنه خیانت باشه

من دوتا بچه دارم.. 5 ساله متاهلم.. یکبار باهم دعوا نداشتیم.. 

اختلاف نظر و بحث داشتیم ولی هیجوقت داد و بیداد و بی احترامی نداشتیم... همیشه هم ازم تعریف میکرد. هنوزم میگه هیچکی مث تو نمیشه

هیچ مشکلی نداشتیم

ولی بهم خیانت کرد

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اره ۷ ماهه باردار بودم صورتمو کبود کرده بود

خدایا😭😭

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن