2777
2789
عزیزممم امیدوارم خوشبخت بشی چقدر آرزو داشتم برای رابطمون :) 💔🥲مبارکتون باشه

مرسی زیبا قربونت برم😍💕🔥

یکروز یک ادمی میاد تو زندگیت همه شو فراموش میکنی و با خودت میگی چه خوب شد که اون چیزا گذشت تا به این ادم برسم🥲

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مینویسم تو دفترم

آفرین گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم خیلی مینویسم جواب میگیرم؟

من هیچوقت ننوشتم ولی تو ذهنم زندگی اینده و دوران متاهلیم تصور میکردم باورت نمیشه تمامش مو ب مو رخ داد حتی ی سری اخلاق و کارای همسرم که تصور میکردم ب واقعیت تبدیل شد 

امیدورام اخرشم مثل تصوراتم ب حقیقت تبدیل بشه 

برام دعا کنید زندگیم درست شه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

درسته راحت باش شوخیدم

قربانت💕😁😘

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

معمولا آدما اون چیزی که ندارنو انتخاب میکنن 

نمیگم من پولدارم یا عاشق. به کسی برنخوره لطفا

ولی بین عشق و پول . یه زمانی عشق رو انتخاب کردم و شدیدا ضربه خوردم 

پول نمیاره خوشبختی ولی وقتی نداری بدبختی

منتها وقتی عاشق میشی و عشق رو نداری همون لحظه میمیری

پس من حاضرم بدبخت باشم ولی نمیرم

الان همسرم یه فرشته واقعیه که عاشقمه پولم اندازه خودمون داریم.‌‌..

یه تعلیقی سیاسی🤕

خب کار کنه وقتی حقوق کمه …؟

تلاششو کرده برا عشقش 

اونا هم راضی آن به همین دیگه کاریش نمیشه کرد 

دقیقا زندگی الان خودم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

تو هم عسلی پس 🤍👌🏻چند وقته با هم هستید؟

یس😁

اسفند میشه ۴ سال🥲