2777
2789
عنوان

پماد واژینال

66 بازدید | 5 پست

سلام دوستان با تجربه میگم بعد از اینکه پماد واژینال رو با اپلیکاتور خواستیم تزریق کنیم چه مدت باید پامون بالا باشه و اینکه میشه بعدش به پهلو خوابیده من عادت ندارم به پشت بخوابم کمرم درد میگیره راستی بعدش هم بیرون می‌ریزه و اینکه چیکار کنیم اگر صبح بشوریم خودمون رو دیگه جذب شده که اشکال نداشته باشه بی اثر نشه؟ من وقتی خودمو مبشورم خیلی چرب میشه اینقدر هم که میگن خون و اینا میاد برای من نیومد با اینکه که عفونت دارم دکتر گفته زخم دهانه رحم دارم چیکار کنم یعنی بد انجام میدم ؟ چقدر باید داخل اپلیکاتور پماد ریخت من که خیلی انگار زیاد میشه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا باید خون بیاد ؟؟

بعضی ها میگن خون و لخته و اینا میاد بیرون

من میگم یعنی جایش میشه یا نه ؟ 

من یکم مشکل منقبض کردن هم دارم موقعی که چیزی می‌ره داخل واژن ولی این تا ته می‌ره اگر منقبض کنن نمیره دیگه درسته؟

بعضی ها میگن خون و لخته و اینا میاد بیرونمن میگم یعنی جایش میشه یا نه ؟ من یکم مشکل منقبض کردن هم دا ...

اره باید ریلکس باشی 

شاید اونا خودشون زخم میکنن بازم اطلاعی ندارم 

تازه من میترسم کامل استفاده نمیکنم 

اره باید ریلکس باشی شاید اونا خودشون زخم میکنن بازم اطلاعی ندارم تازه من میترسم کامل استفاده نمیکنم

انجامش دادم فقط نمی‌دونم چرآ اینقدر میسوزه وقتی پماد می‌ره دارخلش و اینکه یهو پامو گرفته بودم بالا کلیش بیرون ریخت یهو مثل همون حالت که پماد از تیوب میاد بیرون اینجوری