سلام شبتون بخیر
خواهش میکنم اگه خدایی نکرده خودتون یا اطافیانتون کسی بوده که مشکل دیسک داشته ساده از تاپیکم نگذرین از تجربیاتتون بگین
من ۲۲ سالمه یک ماه و نیم پیش کمرم درد گرفت رفتم ام ار ای گرفتم تشخیص دادن که دیسک چهار و پنجم دچار پارگی شده و داره به نخاع فشار میاره الان یک ماه نیمه که افتادم تو خونه نمیتونم راه برم نمیتونم بشینم دکتر بهم کمربند طبی داده و گفته برو فیزیوتراپی ،۳ جلسه رفتم فیزیوتراپی بدتر شدم دکترم گفت قطعش کن برو اب درمانی اب درمانی ام یه جلسه رفتم اما متاسفانه پریود شدم هنوز نتونستم بقیه اشو برم از علائمم بگم پاهام به قدری درد داره که نمیتونم بگم دردش چجوری و اصلا کجا هست بی حسی پاهام واقعا کلافه کننده انگاری جونم داره از پاهام میره بیرون چهارتا انگشت سمت راستم و ناحیه تناسلیم الان دو هفتهست که کلا خوابیده بی حس نیست حس داره اما خوابیده الان داشتم با دستیار دکترم صحبت میکردم گفته ام ار ای شما خیلی ام بد نیست تعجب میکنم که چرا انقدر درد دارین و گفته احتمالا با این علائم و راه های درمانی که رفتین و جواب نگرفتین باید جراحی شین
کسی بوده مثل من؟که ام ار ای خیلی بد نباشه اما اینجوری درد داشته باشه و نیاز به جراحی پیدا کرده
یا اینکه اینجوری مثل من بوده و با درمان غیرجراحی خوب شده
توروخدا جوابمو بدین من تا نوبتم بشه برم دکتر دق میکنم