2777
2789
عنوان

بزرگی شکم😭

612 بازدید | 15 پست

سلام من واقعااااا خسته و افسرده شدم از بدنم متنفررررررم اصلاااا جلو آینه نمیرم، همش میگم بیچاره شوهرم که منو میبینه

افتضاح شکمم بزرگه، هر جا میرم بهم میگن حامله ای؟ من شکمم واقعا انگار توش بادکنک هست 

قدم 162 وزنم 72 

خودم و کشتم ذره ذره بیام پایین نمیشه، تغذیه رعایت میکنم مثلا قند و شیرینی حذف. فست فود و هله هوله هم حذف، با تغذیه نرمال روزانه وزنم اینه، حالا اگه میخواستم بخورم چه گوریلی میشدم😭😭😭

فست هم میگیرم بعضی روزا، هفته ای دو بار حداقل، به خدا انقد سخته با شکم گرسنه همش سرکارم.

خدا بکشتم همش حسرت میخورم

چه کار کنم؟ چه راهی سراغ دارین؟ تروخدا اگر قرصی میشناسین یا ورزشی تجربه ای بهم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی مثل منی

پنج ماه باشگاه میرفتم هر روز یک ساعت اروبیک دریغ از یک کیلو کاهش

منم شکمم بزرگ

الان فست میگیرم

تغییر نکردم

فقط اینکه اونایی که بدنسازی بودن توی باشگاه لاغر شدن ولی اروبیک ها نه

خودم به عینه دیدم گروه بدنسازی چربی سوزی بیشتری داشتن

منم شکمم خیلی بزرگه فکر میکردم همش چربیه ولی دو هفته پیش نذر سمنو داشتم این چند روزه همش سمنو میخورم کلا شکمم نصف شده 

سمنو طبعش خیلی گرمه منم به این نتیجه رسیدم که شکمم از نفخ اینقدر بزرگ نشون میداد نه چربی

هفته ای دوبار فست فود؟؟؟ 

من ۹۰ بودم خودم رو رسوندم به ۷۰ منم همه بهم میگفتن حامله هستی خسته شدم تصمیم گرفتم رعایت کردم فست فود قطع کامل و حتما ی سونو برا تنبلی تخمدان بگیر توی بزرگی شکم تاثیر داره و ورم معده هم تاثیر داره من ورم معده هم داشتم با یبوست خود یبوست چون دفع کامل نداری ورم و باد ایجاد میکنه من هر روز انجیر خوردم یبوستم برطرف شد و شکمم نرمال شد همه میگن نصف شدی

شب برنج و سیبزمینی و ماکارونی ممنوعیه روز درمیون باید برنج بخوری اونم فقط ظهراز ساعت ۶ عصر به بعد دی ...

خواهر من حتی ناهار هم فقط هفته ای دو بار برنج میخورم، نان که سال هاست نمیخورم از ترس چاقی، شام هم مثلا یه تکه مرغ خالی یا تخم مرغ خالی، من واقعا نمیدونم چرا چاقم

منم شکمم خیلی بزرگه فکر میکردم همش چربیه ولی دو هفته پیش نذر سمنو داشتم این چند روزه همش سمنو میخورم ...

واقعا؟اتفاقا دقت کردم دیدم صبح ها اکثرا شکم کوچیکی دارم ممکنه به خاطر سردی باشه؟ چون من همیشه سالاد و مرغ میخورم

هفته ای دوبار فست فود؟؟؟ من ۹۰ بودم خودم رو رسوندم به ۷۰ منم همه بهم میگفتن حامله هستی خسته شدم تصمی ...

فست فود نه، منظورم رژیم فست 8.16 هست، دقیقا من یبوست که دارم و کلا دفع خیلی کمه و تنبلی تخمدان شدید هستم

سلام عزیزم توروخدا میشه بگی چیا خوندی برای استخدامی که قبول شدی . من رشتم زیست شناسیه . سال 94 فارغ ...

دفترچه که اومدم منابع کامل لیست کتابا تو دفترچه هست، من خودم خلاصه همون کتاب ها رو از نت دانلود کردم رایگان، از سایت ایران عرضه، اما من شنیدم نوین استخدام هم جزوه هاش خوبه، خیلی سخت نیست دقیقا از همون کتاب هایی که میگن سوال میاد

واقعا؟اتفاقا دقت کردم دیدم صبح ها اکثرا شکم کوچیکی دارم ممکنه به خاطر سردی باشه؟ چون من همیشه سالاد ...

آره سردی نفخ میاره

جالبه که من بعد از هر وعده غذائی عرق نعنا میخورم و سعی میکنم تا حد امکان سردی نخورم ولی این سمنو خوری برام معجزه کرد😄