2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

75 بازدید | 8 پست

تگراممو دوباره میخوام نصب کنم ، میزنه رمز ورود به ایمیلتان ارسال میکنیم ،گوشیمو هم بازگشت به کارخانه زدم ایمیلم حذف شده کلا نمیدونم چیکارش کنم😭😭😭اگه میتونید راهنمایی کنید

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه آدرس ایمیل رو بلدین با رمزش دوباره میتونین برگردونینیادمه من یبار کردم اینکارو

من آدرس ایمیلم ندارم متاسفانه تلگرام هم آدرس تلگرام نصف و نیمه نشون میده😭😭

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
بگردین شاید جایی یادداشت کردین یا عکسی ازش دارین

گوشیمو تنظیمات به کارخانه زدم همه چیزش حذف شده🥲💔

یعنی عکس هاتون رو توی کارت حافظه نفرستادین اصلا؟

نه دارم دق میکنم