2777
2789
عنوان

حالم گرفتس😭

165 بازدید | 10 پست

سلام دوستای عزیزم.من ۱۲روزازاقدامم گذشته بود که خون اومدامافقط ۳روزطول کشیدالبته ۱روزش خیلی خیلی کم بود.امروزموعدمه.ولی پاک شدم بی بی زدم منفی شدالبته گفته بودنابعدموعدت بی بی بزن اما من عجله کردم.اولش فکرکردم خون اومد ولی من دوره هام زیاده حداقل۷روز ست.بنظربی بی روزودگذاشتم؟الان یکی تایپک زده بود بی بی مثبت شدچطوری به شوهرم بگم اونجامعنی نداشتن وحسرت روکشیدم اونقدرگریه کردم که چشام داره کورمیشه.😢😢😢😢

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

گریه نداره صبور باش و بخدا توکل کن..خودش میدونه چه زمانی بچه دار شدن به صلاحته..انشالله میشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیز

ماه اولی گریه میکنی😱😱😱😱😱فکر کردم حالا چند ساله تو اقدانه ک نمیتومه به وشوهرش بگه😑😑از من به تو نصیحت ...با این حجم استرس بچه دار نمیشی...استرستو صفر کن و توکل

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

امروزوقتمه اماازدیشب خبری از خون نیست.بگذره بازم بی بی چک بزارم؟چندروزبعدبی بی بزنم؟بیابیخیال شم؟😑😑

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍