2789
عنوان

زنگ نمیزنه

100 بازدید | 8 پست

پسره یه مدته باهاشم وقتی بیرونیم خیلی خوبه. هیچ درخواست جنسی ام ازم نداره میدونم دخترباز اینام نیست ولی کلا اینجوریه که زنگ اینا زیاد نمیزنه ولی هر دفه منو میبینه گل و کادو و کلی محبت. بیشتر تو واتساپ اینا پیام میده. من اصلا این مدلو دوس ندارم دوس دارم طرفم در روز چند بار زنگ و پیام بزنه. چند بارم بهش گفتم بی توجهی ولی خب میگه باشه هر ایرادی دارم بگو ولی خب تغییر نمیکنه. دیگه دلسرد شدم ازش میخوام کات کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه دلم میخواد اون توجه نشون بده اینجوری حس میکنم واسش دوست داشتنی نیستم یا زیادم براش مهم نیستم

یه فرصت دیگه بهش بده بگو‌ناراحتم میکنه این موضوع اصلا شاید نمیدونه پشت تلفن چی بگه بنظرم اگه باهم خوبین و مشکل زیاد ندارین کات نکن پیدا کردن ادم خوب خیلی سخته

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

یه فرصت دیگه بهش بده بگو‌ناراحتم میکنه این موضوع اصلا شاید نمیدونه پشت تلفن چی بگه بنظرم اگه باهم خو ...

اره واسه همین صبر کردم ولی خب خسته شدم منم نیاز به توجه دارم خب این با تنهایی چه فرقی داره. اخه یبار قبلا بهش گفتم گفت یه فرصت بهم بده الان بازم همونه