2777
2789
عنوان

خواهر بردار های خوش تیپ بیاید

109 بازدید | 19 پست

بچه ها من فردا می‌خوام برم قم خرید میشه جاهایی که کفش و کیف خوشگل داره و مجلسی شیک و پالتو اینا داره بهم بگید فقط جاهای خوب بگید فکر کنید برای خواهر مادرتون میخواید آهان راستی ی جایی هم بگید که دستبند و از این چیز ها داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم قم جای خوبی برا خرید نیست یبار رفتم دیگه دلم نمیخواد برم چرا؟ چون یکم از موهام بیرون بود و است ...

اره خوب چون شهر مذهبی هست ولی الان باز بهتر شده آخه این جا که هستم هیچی نداره لباس این ها می‌خوام به نظرت از کجا بخرم 

ساوه هستم فعلا میشناسی جایی رو که خوب باشه والا من الان رفتم هیچی نداشت

اها نه فکر کردم تهرانی اونجارو نمیشناسم

تو که تا قم داری میای بیا تهران کلی مرکز خرید با قیمتا و جنسا و سلیقه های مختلف هست

اها نه فکر کردم تهرانی اونجارو نمیشناسمتو که تا قم داری میای بیا تهران کلی مرکز خرید با قیمتا و جنسا ...

والا عزیزم همین هم به زور دارم میام چون با خانواده هستم پدرم خیلی حوصله نداره یعنی اصلا دیگه حوصله نمی‌کشه چون سرکار کار این ها هم می‌ره خسته میشه نمیتوانه وگرنه دلم خیلی میخواد بیام تهران 

تو عمرم دوسه باررفتم قم،اطلاعی ندارم

فقط چون گفتی خوشتیپا بیان اومدم😌

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چرا حس میکنم قم اصلا مناسب خرید پوشاک به روز و برند و جدید نیست

عزیزم پس کجا بوده والا قم هم خیلی جاهای باکلاس داره شما جایی میشناسید من همین قم هم به زور رفتم چون بابام حوصلش نمیاد و خوب دیگه اعصاب ندارن و سخته خانوادم براشون خودم هم که نمیتوانم برم پس از کجا لباس خوب بخرم 

خوش آمدی جیگر 😁

😁🖐️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎