2821
2789
من مجردم هیچ کاری ام نمیکنم اما عین...میترسم ک بگیرم

از استخر و اینام میشه هاا

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
من مجردم هیچ کاری ام نمیکنم اما عین...میترسم ک بگیرم

منم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واکسن گارداسیل رو تایید نمیکنن نبین تو تلویزیون داره تو اخبار میگه انگار عوارض داره خود کشور سازندش ...

همه جای دنیا میزنن اینو بر اساس چه منبعی میگی که تایید نمیکنند؟ 

از کجا رو که نمی‌دونم ،خودم احتمال میدم از همسرم.ولی از روی زگیل ها متوجه شدم.الان هم دارم کرایو انجام میدم ولی پزشک پوست هیچ اعتقادی به خوردن مکمل ندار.نوع ۶ گرفتم😔😔.لعنت به هر آدمی که درحق طرف مقابلش خیانت می‌کنه.

خواستم ببینم کسی هست که تجربه ای داشته باشه.یکم راهنمایی کنه؟

من ازاستخر متنفرم ولی همسرم استخر میره،حالا میترسم🥲تازگیا پاپ اسمیردادم خداروشکرمشکلی نبود ولی میتر ...

استخر راه انتقال نیست،فقط جنسی 

تو این چند روز اینقدر مقاله خوندم تا همه چیو دربارش بدونم.۹۰ درصد مقاله ها فقط میگفتن جنسی

استخر راه انتقال نیست،فقط جنسی تو این چند روز اینقدر مقاله خوندم تا همه چیو دربارش بدونم.۹۰ درصد مقا ...

عزیزم نگران نباش مرتب دکتر برو رفع میشه ایشالا فقط استرس و ازخودت دور کن چون براش سمه،و سیستم ایمنیتو قوی کن قرص هایی ک باعث افزایش سیستم ایمنی میشه مصرف کن

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚