narges_16 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5996 عنوان به نظرتون مشاور کنکور خوبه 93 بازدید | 8 پست سلام میخوام مشاور کنکور بگیرمولی نمیدونم خوبه واقعا یا نهکسی تجربه داره؟ از تجربتون بگیدمن خیلی سردرگمم نمیدونم چطوری بخونم چقدر بخونم چطوری تست بزنم و...مشاور کنکور خوب میشناسید؟کسی از تیم مشاوره هجوم مال رسام طالبی راد مشاور داشته؟ چطوره؟ من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم... میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:) 1403/11/17 | 21:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس___بانو عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4762 اگه بلد نیستی و میدونی لق میزنی آره خواهشا بگیرمن هی باد تو گلوم مینداختم که نه بابا نمیخوام خودم میتونم آخرش هیچی نشدم میشه
y_asamin عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 765 دو دسته دانش آموز داریم ی سریا خودشون میتونن برای خودشون برنامه بریزنو حتی اگر مشاوری وارد برنامشون بشه بدتر دچار تفرقه میشن ی سریا هم نمیتونن خودشون برای خودشون برنامه بریزنیا نه کلا نیاز دارن در مسیر کنکور یکی کنارشون باشه چکشون کنهاگه جز دسته دومی مشاور مفیده برات
narges_16 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5996 اگه بتونی خودت برنامه بریزی بهتره آخه مشکل اینجاست نمیتونم یه برنامه درست بریزم و پیش ببرم من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم... میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)
fateme_1385 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 8997 آخه مشکل اینجاست نمیتونم یه برنامه درست بریزم و پیش ببرم اها 🎀😶
maralshonam عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 582 اگه خودت میدونی نمیتونی حتما بگیر و این که مشاور خوب بگیر از موسسات هم نگیر من یه سال از همه موسسات تقریبا گرفتم ولی خیلی داغون بودن و پشت کنکور موندم تا یکی یه مشاور شخصی بهم معرفی کرد برا من کمک کننده بود و قبول شدم میخوای درخواست بده ایدیشو به تو هم بدم البته اگه قبولت کنه
صبح_بارووووونی عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1203 اره عزیزم داشتن مشاور بهتر از نداشتنشه اگر خواستی بهم زنگ بزن تا راهنماییت کنم ۰۹۱۳۸۳۴۰۰۴۳