2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز از موعدت رد شده

رد نشده ولی یک ماهه علائم دارم

اصلا قبل موعدم درد کمر سینه تکرر ادرار شدید 

سینم تیر میکشید موقع علائمم بتا دادم منفی بود دیدم یه سریا گفتن چندروز به موعدشون نشون داده گفتم تست کنم اخه ۳۱ روز از نزدیکیم گذشته اما این یه ماه علائم دارم کلش رو

خیلی چند روز از موعد گذشته؟

رد نشده ولی یک ماهه علائم دارم

اصلا قبل موعدم درد کمر سینه تکرر ادرار شدید 

سینم تیر میکشید موقع علائمم بتا دادم منفی بود دیدم یه سریا گفتن چندروز به موعدشون نشون داده گفتم تست کنم اخه ۳۱ روز از نزدیکیم گذشته

فرقی نمیکنه بیبی چک خطا نمیده دوسه ساعت دیگه بازم نگاهش کن

نمیدونم بیبی چکش مطمئنه یا نه زده توی جعبه ۷ روز پس از نزدیکی جواب میده سر این موضوع نمیدونم بهش اعتماد باید کنم اصلا یا نه جایی نشنیدم اصلا ۷ روز بعد نزدیکی تست خونشم مثبت شه چه برسه بیبی چک🤦🏻‍♀️

رد نشده ولی یک ماهه علائم دارماصلا قبل موعدم درد کمر سینه تکرر ادرار شدید سینم تیر میکشید موقع علائم ...

چه جوری یه ماه علائم داری؟!!! اگه هنوز از موعدت نگذشته یعنی کمتر از ۲ هفته هست که بارداری نمیشه که هنوز باردارم نبودی علائم داشته باشی

چه جوری یه ماه علائم داری؟!!! اگه هنوز از موعدت نگذشته یعنی کمتر از ۲ هفته هست که بارداری نمیشه که ه ...

من ۱۶ دی ماه پیش نزدیکی داشتم با همسرم ولی 

۲۱ تاریخ پریودم بود ۱۷ ام اورژانسی خوردم خونریزی داشتم ولی بعد اون کمر درد داشتم یک هفته بعد تکرر ادرارم شروع شد و یکی دو هفته قبل دردای شدید نوک سینه و کمر و تکرر ادرار و تهوع تست تیتر بتام منفی بود ولی دکترا میگن ممکنه باردار باشی احتمالش رد نشده