putrf مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 3024 عنوان چیکار کنمممم قدم بلند بشهههه | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 23 پست پایه نهمم از کلاس ششم پریود شدم الان ۱۶۸ هستم 1403/11/17 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تورامن_چشم_درراهم عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 555 شل و ول نیستم چه حرفا میزنیهر جا میرم وارد میشم نگاها رو منههرچی میپوشم بهم میاد تو چقدر منیمنم قدم بلنده و اندامن قشنگههمه نگاهم میکنن خسته شدم من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨
قلب_منیa عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 637 تو چقدر منیمنم قدم بلنده و اندامن قشنگههمه نگاهم میکنن خسته شدم خوشگلیمون درد سر داره😥منم ازین همه توو چشم بودن اذیت میشمتوو پر هم شدم بدتر شدهدارم لاغر میکنماسکینی باشم معذب نیستم .
تورامن_چشم_درراهم عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 555 خوشگلیمون درد سر داره😥منم ازین همه توو چشم بودن اذیت میشمتوو پر هم شدم بدتر شدهدارم لاغر میکنماسکین ... آخ دقیقامنم اسکینی بودم باردار شدم زایمان کردم از اسکینی درومدمشوهرم گیر میده بهم سر حجابدر حالی که اسکینی بودم گیر نمیداد میفهممت😭😭 من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨
قلب_منیa عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 637 آخ دقیقامنم اسکینی بودم باردار شدم زایمان کردم از اسکینی درومدمشوهرم گیر میده بهم سر حجابدر حالی که ... داداش منم بهم گیر میده😥😥عبا میپوشم انقد بدم میادهمه شومیز میپوشن تابستونا انقدر راحتنبخدا بخاطر اینکه تابستون کوتاه و ازاد بپوشم نگاه ها روم نباشه دارم لاغر میکنمدیدی بعضی زن ها چجوری نگاه میکنن به ادم چقدر با حسادت با نفرت .
تورامن_چشم_درراهم عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 555 داداش منم بهم گیر میده😥😥عبا میپوشم انقد بدم میادهمه شومیز میپوشن تابستونا انقدر راحتنبخدا بخاطر ای ... آره میفهمم چی میگیانرژی منفیشون انقدر زیادهبیشتر وقتا چشم میخورمحالا من مجرد بودم این نگاه های آلوده روم بیشتر بودالان همسرم کنارمه کمتر با حسادت نگاهم میکنن من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨
putrf مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 3024 تو ایران به منه ۱۷۰ دراز میکننیخوای توروهم مسخره کنن؟ مسخره نیس که
mamiya3 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 2904 خوشگلیمون درد سر داره😥منم ازین همه توو چشم بودن اذیت میشمتوو پر هم شدم بدتر شدهدارم لاغر میکنماسکین ... وآقا.
mamiya3 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 2904 خوشگلیمون درد سر داره😥منم ازین همه توو چشم بودن اذیت میشمتوو پر هم شدم بدتر شدهدارم لاغر میکنماسکین ... منظرم واقعا بودا. اشتباه زد گوشیم