2777
2789
عنوان

بابام به خاستکارم گفت بچه ننه

456 بازدید | 23 پست

نمی‌دونم چرا این حرفو میزنه من پنج سال باهاش دوستم مشاورم رفتم مشکلی نبوده ۲۵ سالمه حالا ک اومده خاستکاری بابام میگه بچه ننست من چیکار کنم خیلی دوسش دارم از کجا بفهمم بچه ننست

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که مردا جنس خودشون رو بهتر میشناسن

از بابات دلیل بپرس دختر خوب

بعد هم یکی دو جلسه بیشتر رفت و آمد کنید

خودشو نشون میده

دوستی با این رفت و امد ها خیلیی متفاوت تره، مهمترین دلیلش هم حضور پررنگ خانواده هاست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

داداش تو ۵سال باش دوس بودی؟

بد از ما میپرسی از کجا بدونم بچه ننس

قیافه اون ۵سال دوستی:

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تو اینهمه سال متوجه نشدی ،پدرت چطور تو یه جلسه متوجه شد؟

مردا همو بهتر میشناسن

شاید اسی عاشق بوده و متوجه نشده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تو اینهمه سال متوجه نشدی ،پدرت چطور تو یه جلسه متوجه شد؟

از اول با اومدنش مخالف بود دلش میخواد با پسر عموم ازدواج کنم اونم نمیاد خاستکاریم از اینم هی ایراد میگیره 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مثلا توی چت چون ممکنه مادرش کمکش کرده باشه چی بگه چی نگه انگار خودش نیست و حرفایی میزنع که از شخصیتش دوره 

وقتی بهش میگی نظرت چیه میگه نمی‌دونم چون کسی که شخصیت وابسته ای داره نمیتونه خودش تصمیم بگیره یا دیر تصمیم میگیره 

و هم اینکه مامانش پیشش نیست 

از اول با اومدنش مخالف بود دلش میخواد با پسر عموم ازدواج کنم اونم نمیاد خاستکاریم از اینم هی ایراد م ...

میدونم ممکنه دلخور باشی

ولی اینکه بابات میگه بچه ننه است یه مقوله ی جداست

از بابات دلیل بخواه

بپرس چرا دلیل منطقی نداشت پس همون به خاطر اینه خوشش میاد با پسرعموت ازدواج کنی

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚