2821
2789
عنوان

در مورد خمس

139 بازدید | 22 پست

دوستان باید یک سال از هر چیزی ک مصرف نشده گذشته باشه ک متعلق خمس بشه ؟ آخه ما هفتگی خرید میکنیم 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله  چه زیبا که هنوز خمس هست و کسانی که خمس میدن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بزرگوار اعتقاد ندارین نیاین تو تایپیک .من سوالم چیز دیگه ای بود

اعتقاد ک دارم.مذهبی ام خیلی

ولی تو نت سرچ کن ک چ چیزایی خمس بهش تعلق میگیره.پول بانکی،زمین،طلاهاتون ک حکم پس انداز داره و...همه رو بپرس.من از این لحاظ گفتم ک همسرم از ی روحانی پرسید و اون گفت با این تورم بیخیال خمس شو

اعتقاد ک دارم.مذهبی ام خیلیولی تو نت سرچ کن ک چ چیزایی خمس بهش تعلق میگیره.پول بانکی،زمین،طلاهاتون ک ...

میدونم ولی دوستانم خمس میدن با اینکه وضع مالی معمولی دارن برام سوال شد نکنه من اشتباه میکردم ‌برا اونا خمس تعلق گرفته 

میدونم ولی دوستانم خمس میدن با اینکه وضع مالی معمولی دارن برام سوال شد نکنه من اشتباه میکردم ‌برا او ...

پدرم سال خمسی داره وقتش که میرسه هرچی تو حساب دارن هرچی خوردنی تو خونه هست حساب می کنن خمسش رو میدن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

اعتقاد ک دارم.مذهبی ام خیلیولی تو نت سرچ کن ک چ چیزایی خمس بهش تعلق میگیره.پول بانکی،زمین،طلاهاتون ک ...

حرف ی روحانی اون هم این طور عوامانه چیزی از اصل تکلیف کم نمیکنه. معلوم نیست چرا ب خودش زحمت حساب کتاب نداده

اخه مثلا فرض کن ی ارث بهت برسه ۱میلیارد.تو ۲۰۰میلیون میدی برای خمسش؟؟

چرا ندم مگه ما فقط برا زندگی دنیا خلق شدیم شما چ طور مذهبی ای هستین ک هنوز این مسائل براتون حل نشده

برای خمس دو حالت وجود داره اگر یک روز رو به عنوان سال خمسی انتخاب کردید خمس همه چیز رو در اون روز حساب میکنید مثلا سال خمسی همسرم ۱۸بهمن هست هرساله همون زمان خمس همه داراییمون رو حساب میکنیم از حساب بانکی گرفته تا مابحتاجی که تو خونه هست اگر روزی تعیین نکردید باید برای هر وسیله جدا جدا حساب کنید مثلا برنج پنج مهر خریدید سال بعد پنج مهر خمسش رو تعیین کنید.

برای حساب کتاب بهتره پیش کاربلد برید

خمس واقعا به مال برکت میده