2777
2789
عنوان

بچه 13 ساله چطور بگم بهش 😟

216 بازدید | 17 پست

داداشم رفته پیش رفیقاش که کوچیکترم بودن ویپ داشتن دادن بهش گفتن مال خودت اینم گرفته اورده خونه اول از همه به من نشون داد منم نفهمیدم باید چیکار کنم گذاشتم دوتا پک زد ( میخاستم بگم امتحان کردی دیدی خوب نیس حالا بده ببرم گم و گورش کنم که از این به بعدم هرچی شد بم بگه) دیدم یهو گف عجب چیزیه 😐😑 منم موندم چی بگم کلی نصیحتش کردم اصلا تو کتش نمیرف که بچه بازی نیس دیگ رفتیم نشون مامانم دادیم اونم عکس العملی نشون نداد فقط گف برو بنداز بیرون چیه این دیگه دیشب دستش بود تا امروز به زور گرفتم ازش قایم کردم حالا میخواد بره بیرون میگه بده ببرم پز بدم 😢 منم ندادم ی دعوایی هم کردیم 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

میترسم بعدا معتاد شه اخه خوشش اومده بود

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ویپ همون نیکوتین مایع داره! از سیگار خطرناک تره چطور میتونین ساده ازش بگذرین؟؟؟ هرجور شده اون بچه رو سر عقل بیارین فردا پس فردا تو چیزای بدتری فرو میکننش

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از جهالت🤦🏻‍♂️

چرا آخه پز دادن و خفن بودن رو به این چیزا میدونن

ایکاش نمیزاشتین بکشه اون تهش از دوستاش میگیره

دیدم که میگم

نگران نباشید به مرور زمان احتمال داره فاصله بگیره

خرید و فروشش تو همه کشورها ممنوع شده، غیر از جهان سوم که شده مایه پز و کلاس. هرکس رو میبینی، یدونه دستشِ!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ویپ همون نیکوتین مایع داره! از سیگار خطرناک تره چطور میتونین ساده ازش بگذرین؟؟؟ هرجور شده اون بچه رو ...

ببرمش روانشناس ؟ 

امان از جهالت🤦🏻‍♂️چرا آخه پز دادن و خفن بودن رو به این چیزا میدوننایکاش نمیزاشتین بکشه اون تهش از ...

من بخاطر این گذاشتم بکشه چون مطمعن بودم قبل از این که به من نشون بده با رفیقاش کشیده فقط میخاستم طوری نشه که با خودش بگه کاش نمیگفتم و بعدش پنهان کاری کنه فعلا گم و گورش کردم از سرش افتاده امیدوارم دیگه نره سمتشون

خرید و فروشش تو همه کشورها ممنوع شده، غیر از جهان سوم که شده مایه پز و کلاس. هرکس رو میبینی، یدونه د ...

واقعا ینی فک کن بچه کلاس پنجمی یکی دستشه😔