سلام من چند وقت پیش یه ساعت گرفتم ولی بعدش که انداختم یکی دید تو دستم و گفت مردانست . بعدش ساعتم از چشمم افتاد خانما شما بگید لطفا ، این ساعت مردانست؟؟
کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم ولی من خودم هیچ وقت از این ساعت ها نمیخرم اگر هم زنونه باشه چون شبیه مردونه هست خوشم نمیاد بخرم
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
خیلی ناراحتم . ولی خداروشکر میلیونی پولش و ندادم ولی خیلی کیفیتش خوبه 😫
خوب استفاده کن من فرق زنونه و مردونش رو نمیدونم اگر کیفیتش خوبه استفاده کن
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
یه خورده صفحش بزرگه فقط . اما بخاطر حرف دوستم از ساعته متنفر شدم😅💔
نه بابا استفاده کن دیگه پول دادی بیخیال