2777
2789
عنوان

دندانپزشک

51 بازدید | 0 پست

تجربه ی من با دکتر مونا کشکولی بسیار ناامیدکننده و بد بود، من هر روز در عذابم از دندون هام. 

کار به صورت کاملاً غیرحرفه‌ای انجام شده. پشت دندان‌هام بسیار تیز و نامنظمه. تمیز کردن دندان‌ها به دلیل چسبیدن مواد غذایی و حتی پوره‌های آب میوه نه تنها بین دندون ها، بلکه سطح دندون!! به خاطر تراش های غیر اصولی بسیار دشواره و مجبورم دائم نه تنها مسواک و نخ عادی بلکه از مسواک برقی، مسواک بین‌دندانی و جت آب استفاده کنم.

فک کنین تو مهمونی تا غذا میخورم دیگه نمیتونم صحبت کنم و باید برم دستشویی دندونامو تمیز کنم که غذاهای گیر کرده بین دندونا موقع صحبت دیده نشه!!!

بعد از چند هفته که موقع کشیدن نخ دندان، خونریزی لثه ی بین دندون ۳ و ۴ داشتم، متوجه شدم توی لثه م یه تیکه از نخِ کار رو جا گذاشتن!!!

روزی که من برای مشاوره رفتم، ایشون بسیار با حوصله و خوش‌اخلاق برخورد کردند، طوری که من اعتماد کردم و فکر کردم فردی دقیق، صبور و آرام هستند. اما روزی که کار من رو انجام می‌دادند، از شدت عجله و سرهم‌بندی کارها شگفت‌زده شدم. این تفاوت در رفتار و عملکرد بین روز مشاوره و روز درمان برای من بسیار ناراحت‌کننده بود. 

من سلامت دندون هام رو از دست دادم و باید هر روز زمان زیادی را صرف تمیز کردنشون کنم. نتیجه ی کار اصلاً رضایت‌بخش نیست و دندان‌هام شبیه به نمونه‌هایی که در ویدئوهای پیجشون هست، نیست، بسیار بزرگ و بد فرم شده.من گول ویدئوهای عالی پیجشون رو خوردم، فک میکنم این ویدئوها به دلیل وجود یک آتلیه عکاسی حرفه‌ای در مطبشون هست، ویرایش شده‌ و یا واقعا اون افراد خوش شانس بودن و کار براشون خوب انجام شده.

علاوه بر این، علیرغم پرداخت هزینه VIP، وقت من به دلیل پذیرش بیماران قبلی و طول کشیدن کارشون، و همچنین پذیرفتن مراجعین جرم گیری حین کار من، انجام سورپرایز پارتی حین کار روی دندون من، و بعد هم ادیت ویدئوهاش و انتخاب کلیپ توسط خود خانوم دکتر!! در حین کار روی دندون من، طولانی شد. در نهایت، زمانی که نگرانی خودم رو از عجله در کار ابراز کردم، با رفتار منفعلانه پرخاشگرانه مواجه شدم. فشار آوردن به لثه‌هام با صفحه ی فلزی که بین دندون میذارن و بدرفتاری موقع تغییر پوزیشن سر و دندون هام و … که واقعا غیر حرفه ای و غیر بالغانه ست، تجربه ی من رو به شدت تلخ کرد. 

من انتظار داشتم یک دندان‌پزشک حرفه‌ای به تمام بیمارانش با دقت کامل رسیدگی کنه و برنامه های شخصیش نباید بر کیفیت کارش تأثیر بذاره. اگر سورپرایزی تدارک دیده میشه نباید از وقت بیمار روی اون بذارن. طوری که دکتر و پرسنلشون تعریف میکردن روز قبل هم یک آقایی شکایت داشته.  

در کل متاسفم ازینکه این انتخاب اشتباه رو در حق خودم انجام دادم و سلامت دندون هام رو از دست دادم. اگه برگردم هرگز و هرگز سمتشون نمیرم.