2777
2789
عنوان

عروسیمه🥺

263 بازدید | 35 پست

هفته بعد عروسیمه اصلا حس خوبی ندارم خیلی ناراحتم 

از یه طرف چند روز دیگه پریود میشم کلا اعصابم ریخته بهم 

سر کوچیک ترین چیزی میشینم ۳ ساعت گریه میکنم 

مثلا الان دختر خواهرشوهرم استوری گذاشته دایی جون پیوندتان مبارک شوهرمو تگ کرده منو تگ نکرده سر همین چیز پیش پا افتاده گریم میاد🥲چرا اینجوری شدم

دارم میمیرم از استرس و اعصاب خوردی

شوهرمم بجا اینکه بهم اهمیت بده چند روزه کلا تا من پیام و زنگ نزنم اون خبری ازش نیس😔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فکر کنم بیشتر به خاطر استرس عروسی هست قبلا اینجوری بودی ؟

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

وقتی میخوای برای خودت حاشیه و مسئله درست کنی!!! ول کن بابا به چه چیزایی اهمیت میدی.. بفکر عروسیت باش بعدم خودت به همسرت زنگ بزنه و برو ببینش دیگه شما زن و شوهرید. شاید واقعا وقتش پره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اون الان استرس و کارش بیشتر از توعه درکش کنچرا تایم پریودی تالار گرفتی عزیزم؟خوشبخت باشید

واسه پریود قرص میخورم

فدات عزیزم

اره بهش میگم چرا نیستی میگه کار دارم سرم شلوغه ولی چطور میتونه انلاین بشه و بره اینستا🥲

چیزای ارام بخش بخور هم استرس داری هم تایم پریودیته هر جفتش تو رو حساس کرده عزیزم

خودت زنگش بزن سخت نکن زندگیرو

اونم ولکن تبریک خواسته بگه حالا در کل گفته تورو تگ نکرده اشکالی نداره عزیزم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

حق داری دورت بگردم یه دختر فقط یه بار عروسی میگیره و لباس عروس میپوشه و مطمئنا حین انجام دادن کارا خیلی حساس تر و زود رنج تر میشه اینا عادیه سعی کن خودتو آروم کنی چون چند وقت ک از عروسیتون بگذره وقتی که آروم بشی تازه به خودت میای و میفهمی چه کاری کردی و بهترین زمانا ی عمرت رو برای خودت تلخ کردی سعی کن بیخیال باشی یا با همسرت سره این موضوع حرف بزن و بهش از حالت خودت بگو 

بہ ظاهر صبورم،بہ دل بیقرار...🥲💔.

وقتی میخوای برای خودت حاشیه و مسئله درست کنی!!! ول کن بابا به چه چیزایی اهمیت میدی.. بفکر عروسیت باش ...

واقعا دوس ندارم دلخوری پیش بیاد ولی دست خودم نیس😑همیشه تایم پریودم اینجوری بی اعصاب میشم ولی این بار بدتر شدم