2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیتزا، پیراشکی گوشت

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

واقعا اینم خودش یه معضله میان خواستکاری باید ازشون پرسید ذائقشونو

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بدتر میکنه میره رستوران

خب رستورانم که همه غذاهاش برنج و خورشتیه 

چقدر لوسه شوهرت من شوهرم میگه مریضی  غذا نپز نون پنیر میخوریم یا غذا از بیرون میگیره سنگم جلوش بزارم میخوره

عزیزم بیخودی خودت رو اذیت نکن بهش زنگ بزن بگو هر چی میخوری بگو درست کنم من خودم چیزی به ذهنم نمیرسه   بگو فلان چیز رو تو یخچال داریم    یا یه چیزی بهت میگه یا اگه نگفت چیزی درست نکن براش    اما برای خودت حتما درست کن     خیلی ریلکس هم باش     مشکل اون هست و خودت رو بیشتر از اون عذاب نده    هر روز ازش بپرس چی میخوری تو فکر غذای اون نباش هر چی گفت همونو بپز اگه هم نگفت نپز