2777
2789
عنوان

قبول دارین

91 بازدید | 16 پست

شما هم قبول دارین این مردایی که مثل ما خانوما پایه غیبتن یه جور دیگ خوبن
اصلا مرد باید پایه غیبت باشه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ آخ شوهرم…اصلا لذتی داره باهاش حرف میزنم که صحبت با هیچ زنی دیگه بهم نمیچسبه🤭🤣🤣🤣

وای دقیقا حالا من نامزدم اینجوری نیست وقتی حرف میزنیم میگه چیکار بقیه داریم ولی خب یه استاد داریم اتفاقا امروزم باهاش کلاس داشتیم دیگ همین مونده بود بریم سبزی بگیریم بیاریم پاک کنیم حرف بزنیم همش میگفت اوا خواهر 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

آره خوبه ولی غیبت زیادی نه من خودم عاشق غیبت کردنم ولی افراطی نیستم بعضیارو میبینم خیلی غیبت میکنن

دقیقا غیبت زیاد خوب نیست تا جایی که فان باشه خوبه بقیش دیگ درست نیست اصلا 

وای دقیقا حالا من نامزدم اینجوری نیست وقتی حرف میزنیم میگه چیکار بقیه داریم ولی خب یه استاد داریم ات ...

شوهر من گوش شنوای خوبی برای هرر حرفیم هست حتی غیبت هام رو با دقت گوش میکنه جواب میده

ولی از این حالتهای زنونه‌ی اوا خواهری اصلا درنمیاره خداروشکررر😄😄😄

عالی بود🤣🤣🤣اوا خواهر

واییی اون لحظه باید اونجا بودی میدیدی میگه برو یه کیلو سبزی هم بگیر اینجوری حال نمیده 

شوهر من گوش شنوای خوبی برای هرر حرفیم هست حتی غیبت هام رو با دقت گوش میکنه جواب میدهولی از این حالته ...

نه این واسه اینکه ما بخندیم اینجوری میگفت دید امروز حالمون خوب نیست بساط غیبت از استادای دیگ رو پهن کرد