2777
2789

همون چجوری تغییر کردی که گفتی طولانیه رو بگو 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل توضیح میدم چون خیلی طولانیهچند تا تاپیک دیگه میزنم و کامل توضیح میدم

پس منم تگ کن بتونم بهره ببرم 😀

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مرسی 

ببین شما گفتی زن داداشت حالتو بد میکرده قیدشو زدی 

منم خواهرم حالمو بد میکنه قیدشو زدم دارم سعی میکنم ب حرف های منفیش فکر نکنم 

ولی یکم عذاب وجدان دارم ک چرا باهاش دردودل نمیکنم 

اما اون باعث بیماری قلبی ووسواس فکری شدید من شده 

چ کارکنم باهاش ارتباط بگیرم ولی حالم بده بده بده 

یا قیدشو برنم ولی حالم خیلی خوبه 

بعد اینکه من شروع کردم ب کتاب خوندن اینم روم تاثیر مثبت داشت روی حال خوب 

فقط حالا ی سوال چ کارکنم حرف منفی بقیه روم تاثیر نداشته باشه 

مرسی ببین شما گفتی زن داداشت حالتو بد میکرده قیدشو زدی منم خواهرم حالمو بد میکنه قیدشو زدم دارم سعی ...

ببین عزیزم شاید واقعا در واقعیت نشه کامل قید خواهرت رپ بزنی چون بالاخره شما چیزای زیادی دارید ک بهم وصلتون می‌کنه مناسبت‌های خانوادگی ،پدر مادرتون ... واقعا هدف غیر معقول نذارید برای مقطعی شاید بتونید نبیندیش اما برای همیشه شاید نشه ،فعلا ارتباط رو کمرنگ کنید و یکم روی خودتون کار کنید بهتر ک شدید توی روابطتتون حد و مرز داشته باشید مثلا شما ی رفتار خواهران رو دوست ندارید بپذیرید ک هواهرتون همین طوریه و شما خیلی هنر کنید بتونید خودتون رو تغییر بدید نمی‌تونید خواهرتون رو تغییر بدید و اینکه به فرض اگر حرفهایی ک میزنه ب مذاقتون خوش نمیاد بدون پرخاش نشون بدید ک همچین بحث هایی رو دوست ندارید و زیاد هم حرفاش رو جدی نگیرید و اجازه ندید روی شما تاثیر بذارید مطمعن باشید بخشی از رفتار دیگران با من ناشی از رفتار خودمون هم هست اینکه خواهران چه جوری باشما حذف میژنه درباره چی حرف میزنه شاید شما نشون دادید ک خیلی بی میل نیستید ب این بحث ها و خودتونم مشارکت کردید تو بحثها