2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

119 بازدید | 13 پست

امروز کارنامه گرفتم یازده انسانی آم معدلم شده ۱۶.۶۰😭😭 پارسال اینا معدلم کمتر از ۱۹ نبود یا شاگرد اول بودم یا دوم نهایتا امسال از آخر اولم آین همه افت اصلا تمرکز ندارم درس بخونم نهایتا دو صفحه اولو بخونم یقیش نمی خونم خسته میشم هر سوالی نیم ساعت طول میکشه بخونم نمی تونم کلا همش تو گوشیم چیزی هم نمی کنم فقط الکی اصلا اصلا تمرکز ندارم وسواس مطالعاتی دارن کند خوانی کاش خودمو بکشم اصلا چطور کارناممو نشون خانوادم بدم😭😭😭😭😭😭😭😭

تروقران راهنماییم کنید 

چراخودتو اذیت میکنی ۱۶و خورده ای چیزی نیست ک اذیت بشی ولی من ک الان دانشجوام مثل تو نمیتونم درس بخونم هرکاری میکنم نمیشه ولی بنظرم بجای اینکه اذیت کنی خودتو ک نمرم بده یا برو پیش مشاور یا خودت سعی کن و ب خودت بگو ک میتونی بخونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اشکال نداره تلاشتو بکن برا ترم دوم بعدشم بخدا اصلا الکی حسرت نمره نخور بعد چن سال میفهمی که چقد اشتباهه حسرت نمره خوردن اینا اصن تو زندگی مهم نیستن 

مهم اینه بجایی برسی 

نمیتونی پیش مشاور بری؟ اگه امکانش رو نداری با شماره رایگان ۱۵۷۰ تماس بگیرید شاید مثمرثمر واقع بشه

نه نمی تونم چند بار تماس گرفتم هی میگن وصل میکنیم نکردن هم

نه نمی تونم چند بار تماس گرفتم هی میگن وصل میکنیم نکردن هم

من پریروز تماس گرفتم جواب دادن که حدودای عصر هم زنگ زدم 

با مشاور مدرستون نمیتونید صحبت کنید؟

شماره ۱۴۸۰ هم هست اگر مشکلات دیگه ای غیر از عدم تمرکز و مشکلات تحصیلی داشته باشید که روی درستون تاثیر داره میتونن کمکتون کنن و حتی مشاور دولتی رایگان بهتون معرفی کنن

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

منم عین ت بودم سر این چیزای مذخرف کلس فکرو خیال میکردم الان مدرسم تخوم شده همه اونا تموم شده رفته با خدم میگم چرا انقد استرس کشیدی و ناراحتی کردی اخرش که چی 

خب اگه نخونم به جایی نمی رسم

میگم ب هر حال تلاشتو بکن که بجایی برسی ولی خودتو تحت فشار قرار نده که اگه مثلا من ۱۶ شدم یا ۱۷ دنیا به آخر رسیده اونوقت بخدا من همیشه معدلم ۲۰ بود کل تحصیلم ولی آخرش اینه نشستم خونه

ولی باز تلاشمو میکنم

نمی تونم هیچ کار دیگا ای انجام بدم حتی غذا یا استراحت بیشتر تو گوشی تو اتاق اصلا دلم نمیخواد بیام بی ...

همین که فهمیدی مشکل از گوشیه خیلی خوبه. 

چند تا تکنیک داره ترک کردن گوشی .

خاصی بری سراغش ببین اگه ضروری نیست با خودت بگو این دفعه نه دفعه بعد میرم.

گوشی رو خاموش میکنی بزار یه جا که دسترسی بهش سخت باشه و دم دست نباشه . اگه میزاری بغل دستت صفحه رو بزار سمت زمین ۶۰ درصد کمتر میری سراغش .

امسالم که برات حیاتی هست دختر خوب .فکر آینده باش. این گوشی لامصب و محتواهاش سال دیگه ام هستن.

به حرف اینایی که میگن نمره مهم نیست گوش نکن.

احتمالا وقتی شرط معدل و تاثیر نمره نبوده کنکور دادن.

الان واقعا مهمه چه نمره ای بگیری توی رشته دانشگاه و آینده تاثیر داره.

حالا نمیگم خودتو نابود کنی ولی به خاطر یه چیز بی فایده آینده خودت رو نابود نکن.