2777
2789
شما جواب من رو دادی منم جواب شما رو

من بااسی بودم شما ریپلای زدی روز خوش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم خیلی سخته بلد نیستم ارتباط بگیرم هیشکی تحویلم نمیگیره خیلی اذیتم

الهی چ بد

چرا اینجو میکنن🥲

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

فکر میکنی تو داری خرجی خودتو میدی یکی رو میشناسم کار نداشت ولی تنبل هم نبودزن گرفت خدا براش کار خوب ...

،اگه خیلی به این حرفت معتقدی بشین تو خونه تا واست پول بباره یا اصلا سر کار نرید بیین اصلا خدا هزار تومنم تو  دستت میزاره ، اگه میزان درامد به خدا ربط داره پس چرا اگه از کار اخراج شید ، درامدم قطع میشه؟خرافاتی  هستی ، میگم خدا اگه کار میده چرا اینهمه ادم تو دنیا از گشنگی میمرن؟ خیلیا با اومدن یه بچه بیشتر بدبخت تر شدن

کسی اگه کار پیدا میکنه به همت خودش و محیط اطرافش بوده  بعد مثلا توضیح بده تو این کارهای درامد ثابت چطور بعد اومدن بچه درامد بیشتر میشه؟ 

شما ها یا واقعا از عقل کم دارید یا واقعا به جایی وصلید 

اهان جواب این سوالم بده اگه همه چی به خدا ربط داره پس اگه کسی فقیر هم باشه یعنی خدا واسش بد خواسته دیگه

ψ ❤️

وقتی خانواده بزرگ باشه بچه های کوچیک بزرگ میشن کار میکنن به بچه های کوجیکتر ک تو این تایمن کمک میکنن ...

اینو جدی گفتید دیگه

روزی چندتا تاپیک اینجا میزنن خواهر شوهر و مادر شوهر رو نفرین میکنن انگ هرزگی میزنن بهشون چرا چون چک خواهر مطلقه ی بدبخت داشته برگشت میخورده برادره پولی که سپرده کرده بوده و هیچ احتیاجی نداشته رو قرض داده بهش  

یا سلام خواهر شوهر رو علیک نمیگن چرا چون تو مجردی برادره برای مدرسه یا دانشگاه خواهره یه چیز خریده و خانم‌خبردار شده 

شاید خواهر برادر با هم خوش باشن ولی قطعا برادره تو زندگی متاهلی خودش خوش نیست چون زنه دمار از روزگارش در میاره 

اینو جدی گفتید دیگهروزی چندتا تاپیک اینجا میزنن خواهر شوهر و مادر شوهر رو نفرین میکنن انگ هرزگی میزن ...

اون دیگ به ذات زنش بستگی داره مشکل از ارتباط خواهر برادری نیست

من تک بچم ولی روزی شوهر کنم اگر همسرم داشته باشه و از خانوادش دریغ کنه من نمیبخشمش

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
نمیدونم واقعا برا منم سواله شاید چون خجالتی ام شر و شیطون نیستم

اها 

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋