2777
2789
اطراف من که خواهر برادر ها هرچی ازدواج کردن بازم در مشکلات کنار هم هستنخدایی نکرده پدر مادر خانواده ...

از این هم میترسم پارتنرم اصرار داره برای ازدواج ولی من میگم زوده و برای خودم وقت میخرم چون میترسم ازدواج کنم مامانم مریضی چیزی بشه نتونم بهش رسیدگی کنم

اطراف من که خواهر برادر ها هرچی ازدواج کردن بازم در مشکلات کنار هم هستنخدایی نکرده پدر مادر خانواده ...

خب چیکارکنم الان؟ 

رو من چرا ریپلای میزنی حالا😂

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چیکارکنم الان؟ 

رو من چرا ریپلای میزنی حالا😂

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حالا که اون یکی نیست فقط گاهی دلم میخواد خب این طبیعیه همه تک فرزندا حداقل برای یکبار هم که شده این ...

ادمیزاد هیچ وقت به شرایطی که داره قانع نیست به جای خوبی های شرایطی که داره فقط بدی هاشو میبینه  برادر و خواهر داشتی هم دلت تنهایی میخواست 

یاد نگرفتیم حالمون با اوضاعی که داریم‌خوش باشه و این که تو هر شرایطی باشیم بازم ناراضی و ناراحتیم 

همه با هم میگن میخندن ولی تو یه گوشه تنها ...

سعی کن توم مثل اونا بشی.. 

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

تقریبا یکسال حالم بشدت بده و همه تلاشم رو کردم که حالمو خوب کنم ولی مثل مسکن بوده تلاش هام یعنی مدتی ...

همین دیگه...

از امروز بگو دو هفته هر روز میرم بیرون

و شروع کن پلن بچین امروز میرم اینجا فردا میرم اینجا‌..

کافه رو حذف کن جز برنامه نبلشه

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
چه تصور غلطی البته ادم‌خود خواه اینه که به خاطر خودش بدبختی یکی دیگه براش هیچ میشه یکی دیگه بمونه تو ...

منظورم این نبود یکی باشه غماتو شریک شه حرفاتو بهش بزنی درکت کنه نه اینکه اونم بدبختی بکشه

همین دیگه...از امروز بگو دو هفته هر روز میرم بیرونو شروع کن پلن بچین امروز میرم اینجا فردا میرم اینج ...

بازم در حال تلاش هستم به خودم تلقین نمیکنم که حالم خوب نمیشه ولی حال روحیم بخاطر کارای بابام هست که خیلی اذیت میشم از کاراش

اصولا وقتی بچه های یه خانواده بزرگ میشن تمکن مالی خانواده ام بیشتر میشه

و خرج و مخارج بچه ها بیشتر 

کوچیکن فکر شیر  خشک و پوشکی بزرگتر فکر لوازم تحریر و کتاب و وسایل مدرسه 

بزرگتر کلاس کمک درسی و کنکور و شهریه دانشگاه بزرگتر جهیزیه و مخارج عروسی 

فکر میکنی تو داری خرجی خودتو میدی یکی رو میشناسم کار نداشت ولی تنبل هم نبودزن گرفت خدا براش کار خوب ...

ایران بوده این آدم فرضی شما؟!!

دلت خوشه ها

اینهمه سال داریم کار میکنیم هیج کدوم دوستای من بدون کمک خانواده خونه نخریدن نتونستن

الان بعد اینهمه سال زندگی  یه سفر بدون دغدغه مالی نمیتونیم بریم

یل اون آدم ایران نبوده یا ‌.....

بازم در حال تلاش هستم به خودم تلقین نمیکنم که حالم خوب نمیشه ولی حال روحیم بخاطر کارای بابام هست که ...

خانواده ایرانی درس زیادی به ما نمیده جز پذیرش...

اما رفتن رو یاد بگیر اگه راهی هست از این محدودیت جدات میکنه امتحانش کن

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
خانواده ایرانی درس زیادی به ما نمیده جز پذیرش...اما رفتن رو یاد بگیر اگه راهی هست از این محدودیت جدا ...

نه نمیتونم بخاطر مامانم فقط و پیشش تظاهر میکنم که حالم خوبه و. راضیم چون غصه میخوره 

و خرج و مخارج بچه ها بیشتر کوچیکن فکر شیر خشک و پوشکی بزرگتر فکر لوازم تحریر و کتاب و وسایل مدرسه ب ...

وقتی خانواده بزرگ باشه بچه های کوچیک بزرگ میشن کار میکنن به بچه های کوجیکتر ک تو این تایمن کمک میکنن

من کل زندگیم همیشه تو رفاه بودم ولی تنهایی

دخترعمم ک تک دختره وضع مالیشون ضعیف بود ولی سه تا داداش داشت همیشهههه خوش بود همیشهههه

الان داداشا بزرگ شدن گوشی و طلا و مسافرت و همچی براش میگیرن کلیم باهم بهشون خوش میگذره

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ