2777
2789
چه تصور غلطی البته ادم‌خود خواه اینه که به خاطر خودش بدبختی یکی دیگه براش هیچ میشه یکی دیگه بمونه تو ...

اصولا وقتی بچه های یه خانواده بزرگ میشن تمکن مالی خانواده ام بیشتر میشه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خاهر برادر خیری ب ادم نمیرسه اینکه میگمو منی ک دارم میگم

اون دیکه یه شانس و تربیت برمیگرده

خیلی ها هستن پشت و پناه همدیگه آن

خیلی ها

شوهر من داداشش کوچیکترین مشکلی داشته باشه هرکاری میکنه براش 

عزیزم ادم باید خودش بتونه گلیمشو از اب بکشه بیرون نباید به دیگران وابسته باشه شما و برادرتون ازدواج ...

نفهمیدم با برادرم ازدواج کردم؟

یا منظورتون اینکه برادرم زن گرفته منم شوهرکردم؟

نه جفتمون مجردیم

ممنون🩵

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

چه جمله ی اشنایی یعنی به خاطر احساس شما یکی دیگه بدبخت شه نداری و حسرت بکشه

حالا که اون یکی نیست فقط گاهی دلم میخواد خب این طبیعیه همه تک فرزندا حداقل برای یکبار هم که شده این کمبود رو حس میکنن

همه اینکارا رو قبلا کردم ولی خب مدتی هست کلا خونم بخاطر افسردگی بیشتر حسرت میخورم که کاش خواهر و برا ...

یه راهکار که خیلی ساده ست و بهت کمک مبکنه اینکه هر روز برو بیرون لباس بپوش بزن بیرون...

همه ما زندگیمون نقطه قوت داره تقطه ضعفم هم داره درسته اما نقطه عطف اون نقطه ضعف رو هم توی زندگیمون داریم ...

بگرد پیداش کن

حرفم کلیشه ست اماکتاب خوندن جواب احساسات درونی مون رو به درست ترین نحو میده..

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اون دیکه یه شانس و تربیت برمیگردهخیلی ها هستن پشت و پناه همدیگه آنخیلی هاشوهر من داداشش کوچیکترین مش ...

هرکس زندگی خودشو داره اللان انقدر مردم درگیری دارن دیگ وقت ندارن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نفهمیدم با برادرم ازدواج کردم؟یا منظورتون اینکه برادرم زن گرفته منم شوهرکردم؟نه جفتمون مجردیمممنون🩵

نه بابا مگه میشه😄

منظورم اینه هر کدوم ازدواج کردین؟ 

ایشالله همیشه رابطتون اوکی باشه

زندگی یه روز دو روز نیست ک . من اگ داداشم نبود له میشدم زیر این بارزندگی . همه ی ادما مشکل دارن اما ...

فکر برادرتون رو هم کردید 

مجبوره جور شما رو هم بکشه 

چقدر استدلال ادم ها از داشتن خواهر و برادر غلطه 

هیچ کس نگفت شادی هامو با خواهر برادرم تقسیم کنم 

همه خواهر و برادرهاشونو برای بدبختی ها و سختی ها و غم هاشون خواستن 

یه راهکار که خیلی ساده ست و بهت کمک مبکنه اینکه هر روز برو بیرون لباس بپوش بزن بیرون...همه ما زندگیم ...

تقریبا یکسال حالم بشدت بده و همه تلاشم رو کردم که حالمو خوب کنم ولی مثل مسکن بوده تلاش هام یعنی مدتی اروم شدم و اصلا نمیتونم برم بیرون چون تا میرم بیرون یه استرس بدی میگیرم

هرکس زندگی خودشو داره اللان انقدر مردم درگیری دارن دیگ وقت ندارن

اطراف من که خواهر برادر ها هرچی ازدواج کردن بازم در مشکلات کنار هم هستن

خدایی نکرده پدر مادر خانواده مریص بشه همه بار نمی افته رو دوش یه نفر ..... 

دور هم جمع میشن با هم خرید میرن

کاری باشه برای هم میرن

هعی خواهر 😢💔

در هر صورت امکان اینکه از نظر خواهر و برادر ایده ال ما  میبودن هم در حد صفر ،عیبی نداره ...

راستی اسم کاربریامون😂🤩

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

فک میکنی الان دلیل تک فرزندی این شعاره یا اوضاع وحشتناک اقتصادی؟

فکر میکنی تو داری خرجی خودتو میدی 

یکی رو میشناسم کار نداشت ولی تنبل هم نبودزن گرفت خدا براش کار خوب جور کرد بچه دار شد خدا به برکت بچه خونه وماشین بهش داد بچه دوم خونه باغ ویلایی  بچه سوم ماشینش رو ارتقا داد

خدا گفته حرکت کن برکت میدم داره بارون میباره تشنه ای ظرف آب رو گرفتی زیر بارون پر بشه بخوری ولی پر نمیشه یه نگاه به ظرفت کن یا برعکس گرفتی یا ظرفت سوراخه