2777
2789
عنوان

مردای بی عرضه بلای جونن😣

159 بازدید | 14 پست

خدا نکنه آدم گیر مردی بیوفته که حوصله انجام کار و سرکار رفتن رو نداشته باشه

الان یسریا میگن خب کار نیست

دوستان من با مردایی هستم که موقعیت شغلی خیلی خوبی دارن اما حاضر نیستن بخاطر خانواده یذره به خودشون زحمت بدن💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما پول داره نیاز به کارکردن نداره

کدوم پول

پول از توی هوا که نمیاد ، یا گنج یهو نصیبش نمیشه

باید تلاش کنه برسه ب اون پول 

طرف ۲۵ سالشه بچه نوزاد داره حاضره وسایل خونه رو بفروشه ولی سرکار نره ، این پولش کجا بود

کدوم پولپول از توی هوا که نمیاد ، یا گنج یهو نصیبش نمیشهباید تلاش کنه برسه ب اون پول طرف ۲۵ سالشه بچ ...

همسرته؟

مدرکش چیه شاید کاری که میخواد نیس منم از همه کارا خوشم نمیاد بکشنم شرکت نمی‌رم 

همسرته؟مدرکش چیه شاید کاری که میخواد نیس منم از همه کارا خوشم نمیاد بکشنم شرکت نمی‌رم

نه بابا خدا نکنه

آدم مدرک درستی ام نداشته باشه بخواد میتونه کار کنه پولم در بیاره هرجور شده

شمام که چی بگم ، زندگیه خودته موفق باشی

هیچ بیکاری پولدارنیست اگرهم باشه عاقبت به شره.پول پدربالاخره تموم میشه

بیکاری که کلا خوب نیس ولی طمع هم خوب نیس 

مثلاً یکی از دو سه تا مستاجر داره خودشم یکم کار کنه بسشه دیگ

پس تأثیر داره

بیکاری که کلا خوب نیس ولی طمع هم خوب نیس مثلاً یکی از دو سه تا مستاجر داره خودشم یکم کار کنه بسشه دی ...

حرف طمع نیست زندگی خرج داره هرچی هم میری جلوترخرج هاسنگین ترمیشه.پول نباشه چرخ زندگی نمیچرخه ادم پرازعقده وحسرت میشه.پدرمادرنسبت به بچه هاشون مسئولن

من درکت میکنم اسی

من مدت زیادی نزدیکای 7 8 سال بابام نمیرفت کار کنه به بدبختی و گشنگی میگذروندیم تا رفتیم یجای دیگه برا زندگی مامانم خودشو کشت کمی جمعش کرد

واقعا عذابه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

چرا کار نیست 

کار هست 

ولی مرد کار نیست 

یه عده با مدرک زیر دیپلم دنبال ریاست اداره فلان و بهمان هستن خب معلومه نیست براشون... 

آزمون بهورزی گذاشتن الان اسم اسم نویسی میکنن با مدرک دیپلم به طرف میگم دخترت میتونه شرکت کنه میگه آزمون داره هاااا😑😑😑 

حالا آزمونش چیه؟ 

ادبیات و زبان انگلیسی و دین و زندگی دبیرستان😏 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊