2777
2789
عنوان

حس میکنم طلسم شدم

2501 بازدید | 66 پست

کارام اصلا اونجور که میخوام پیش نمیره بدجور برام بدبیاری میاد چکار کنم؟؟ طلسم شدم؟ هر روز گریه میکنم آب تو چشام نمونده خیلی حالم بده چی کنم راحت شم. یکی دو سالیه خیلی تحت فشارم 

همش بخاطر انرژی منفیه زوم کردین رو چیزهایی که ندارید و مشکلاتتون همش میگید نمیشه نمیتونم و.... کلا از کلمات منفی استفاده میکنید بخاطر اونه کاراتون هم طبق روال پیش نمیره من هم مثل شما بودم قبلا

چند سالتونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تلاشتو میکنی و نمیشه؟

آره کلا هر کاری حالا چه تلاشی باشه چه نه. بینی عمل کردم افتضاح شده. انگشتم چند ماهه درد شدید. چشام یکیش تار. کار مهاجرتم اصلا نشد و نمیشه. سرم چند وقته درد شدید میکنه با قرص هم اوکی نمیشه. بقیش هم یادم نیست فقط میدونم کارام روبه راه نیست کلا برام نمیشه جدیدا 

3 بار حمد 3 بار توحید سه بار ایت الکرسی و ایه 81 و 83 یونس رو 7 بار به اب بخون فوت کن قبلش وضو بگیر و رو به قبله اب رو که اینا رو بهش خوندی بخور اگر اب تلخ و بدبو شده یعنی سحر و اینا داری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همش بخاطر انرژی منفیه زوم کردین رو چیزهایی که ندارید و مشکلاتتون همش میگید نمیشه نمیتونم و.... کلا ا ...

25 سالمه عزیزم. مهاجرت خواستم کنم نشد و نمیشه. یکی از انگشت هام مدام چن ماهه درد میکنه. از انرژی افتادم نمیتونم درس بخونم. رفتم بینی عمل کردم آنقدر افتضاح شده خجالت میکشم چسبش رو در بیارم. از شهرم متنفرم ولی همینجا ماندگار شدم. چشمم یکیش تار تاره هر دکتری رفتم نشد واقعا نمیدونم چی کنم. نشده روزی 3 بار گریه نکنم 

هم سنگینی داری هم طلسمیه خانم مسن برات دعا زدهطلسمتو باطل کن و یه دعای قرآنی بگیرو اینکه چیزای زندگی ...

آره ممکنه خیلی گریه می کنم زندگیم ریخته به هم. دارم متلاشی میشم چندین بار خواستم خودکشی کنم 

سعی کن ارتباطت با خدا رو یکم بیشتر کنی روزی دو صحفه قرآن بخون

چشم. ولی واقعا آنقدر بدبیاری خیلی غیر عادیه. واقعا برام بدبیاری پشت بدبیاری. عجب گیری کردم. چقدر گریه چقدر گریه. باور کن دارم متلاشی میشم حالم خوب نیست کسی هم درک نمیکنه 😔😔