2777
2789

فرقی رو اندامت حس کردی خودت؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ماشالله

همیشه غبطه خوردم به حال اونایی که پشتکار دارن و بی وقفه ورزشو ادامه میدن

من نهایت نهایت دوماه رفتم

بعدش برام تکراری و کسل کننده میشه ولش میکنم

شایدم تنبلیه 

حتی تو خونه میخوام ورزش کنم اصلا وقت نمیشه

ده از خواب پامیشم.تا صبونه بخورم و یکم کامپیوتر تمرین کنم و ناهار بار بذارم و نماز و بعدم خوردن ناهار و چرت بعد ناهار، باید تدارک شام ببینم و شده غروب و باتریم تموم شده

ببخشید تو تاپیکت پست گذاشتم واااقعااا شرمندم .کسی کد تخفیف اسنپ فود داره واقعا نیاز دارم براش جبران ...

اینکارا چیه اصلا دوس ندارم همچین چیزیو

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من خیلی دوس دارم تغییراتتو ببینم🥲🥲دمت گرم که اینقدر تلاش میکنی

مرسی گلم تلاش 8ماه هست تاپیک درمورد وزن و ورزش باید بزنم شمارم تگ میکنم اما متاسفانه عکس نمیتونم بزارم

ماشاللههمیشه غبطه خوردم به حال اونایی که پشتکار دارن و بی وقفه ورزشو ادامه میدنمن نهایت نهایت دوماه ...

من خونه ورزش.میکنم 

غذامم امادس 

حمومم رفتم و .... 

مهم خودتونین ک بخاین و اراده کنین بعد برنامه بریزین