2789
عنوان

ریمو ناخن

106 بازدید | 17 پست

رفتم ناخنامو ریمو کردم برق ناخن زدم انقدر نچرال و قشنگ شده 

بعضی وقتا آدم دلش برای مدل ناخن خودش تنگ میشه هر چند استحکام ناخن اینجوری کمترم میشه 

روغنی چیزی سراغ دارید ناخن رو محکم کنه نشکنه ؟

نارگیل 

چقد گرفت ریمو کرد 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی خدایی ب ریمو هم پول میدین من اونقد میزارم میمونه ناخنام خودشون میوفتن یعنی ازکاشت ناخن بدتر نیس ناخن خود ادم ب.ف.ا.ک.میره.اونقد صدفش نازک میشه برمیگرده یا از گوشت میشکنه

یعنی خدایی ب ریمو هم پول میدین من اونقد میزارم میمونه ناخنام خودشون میوفتن یعنی ازکاشت ناخن بدتر نیس ...

برامنم‌ کاشته‌ انقدبلندشده زیرش هوابرداشته دوتاش شکسته گفتم‌ برم‌ ریمووکنم‌وگرنه‌خودم‌ بکنم‌ همش ناخنام‌ میشکنه‌ حیفه

یعنی خدایی ب ریمو هم پول میدین من اونقد میزارم میمونه ناخنام خودشون میوفتن یعنی ازکاشت ناخن بدتر نیس ...

نمیشه که من الان لمینت کردم بدون ریمو چطور از بین ببرمش 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

برامنم‌ کاشته‌ انقدبلندشده زیرش هوابرداشته دوتاش شکسته گفتم‌ برم‌ ریمووکنم‌وگرنه‌خودم‌ بکنم‌ همش ناخ ...

بزار تو نوشابه میوفتن من ب ریمو پول ندادم تاحالا خودشون میوفتن دیگ

اون جوری چ کاریه اخه 

بین بلند شدن میشکنه بدتر میشه 

آدم اصولی انجام بده خیلی بهتره 

نه والا من دوبار ریمو کردم خدایی ناخنام چیزیش نشده مرتب ترم میشه 

ولی دوستم ی بار ریمو کرد بد تر شد 

بستگی ب ناخن کارت داره