یکی از کلاسایی که درس میدم خیلی بچه ها بلند حرف میزنن و سر و صدا زیاد دارن ، بحدی که دیگه قادر به ادامه دادن باهاشون نیستم ....،دبیرستانن دخترانه ،کسی راهکاری داره؟ من مدرسه پسرانه هم بودم معلم ، و سالهای قبل شهر دیگه ای و مردم اصلا عالی بودن هم دانش آموز هم والدین ، الان اومدم این شهر امسال ، دانش آموز دبیرستانی بی ادب و کلاس پر سر و صدا ،بحدی که مدیر و معاون بهم میگن توان مدیریت این کلاس رو نداری ، چند تا کلاس دیگم دارم همین مدرسه اونا عالی هستن و به راحتی کنترلشون میکنم ، چیکار کنم بنظرتون؟ چجوری ساکتشون کنم؟ بخدا میگرنم گرفته امروز از دستشون ،مسکن خوردم آروم نمیشه
باور کن من آدم خوش اخلاقیم ،این کلاس اخلاقمو کرده عین سگ ، از در دوستی وارد میشم رفتاراشون بدتر میشه از در داد و بیداد بازم همونقد داغون ،والدینشون هم مدام شاکی و پیش مدیر معاون و ناظم هستن که معلم به بچه ما حرف زده ، بچه دبیرستانیا😐
باور کن من آدم خوش اخلاقیم ،این کلاس اخلاقمو کرده عین سگ ، از در دوستی وارد میشم رفتاراشون بدتر میشه ...
چقد لوسن ازشون نمره کم کن بگو برای من اخلاقتو و رفتارتون تو کلاس خیلییی مهم تر از نمره است اگه ببینم کسی میخواد بی رحمتی کنه احترام خودشو نگه نداره نمره کم میکنم با مسی شوخی ندارم
دقیقا همین حرکت رو زدم ، دانش آموز بارها بلند شده فحش داده ،اولیا رو خواستیم بدتر شده
پس این معاونت چه غلطی دارت میکنن نباید پشت ترو بگیرن اگه اینقد بیشعوران با این سنشون فحش میدن به مدیر و معاون اعلام کن دیگه مسئوليت کلاس با تو نیست اصلا سرکلاسشون نرو یعنی چی ما سال دهم خیر شر و شلوغ بودم ولی خودمو در این حد نمیدیدیم به معلم فحش بدیم