2777
2789

میشه بپرسم معدلتون چند بود که قبول شدین؟

من معدل کتبیم ۱۳٫۸۶ معدل دیپلمم ۱۷ دانشگاه آزاد انتخاب رشته کردم خیلی استرس دارم بنظرتون قبول میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب 

من که معدل ام افتضاحع هیچ امیدی ندارم تازه حس می کنم ثبت نهایی ام نکردم😭 

نمیشه انتخاب رشته بدون آزمون مهر امو ببرم. ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
چقدر خوب من که معدل ام افتضاحع هیچ امیدی ندارم تازه حس می کنم ثبت نهایی ام نکردم😭 نمیشه انتخاب رشته ...

چه رشته ای انتخاب کردی ؟ ازاد؟

عزیزم فکر نکنم بشه ... شاید ثبت شده خودت حساس شدی

چه رشته ای انتخاب کردی ؟ ازاد؟عزیزم فکر نکنم بشه ... شاید ثبت شده خودت حساس شدی

خدا کنه ثبت شده باشه 

من مدیریت بیمه آزاد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
ایشالا ک قبول میشی عزیزم

دعا کن‌تورو خدا یعنی میشه قبول شم😭