2777
2789
عنوان

بچه داداشش هس

91 بازدید | 11 پست

این برای خودم نیست واسه دوستمه کارگاه بازی در نیارید

دوستم با یه آقایی آشنا شدن و چند وقت باهم در ارتباطند الان این موضوع رو با خانواده ها هم مطرح کردن ولی خانواده دوستم مخالفت کردن حالا دلیلش چیه

این اقا یه برادرزاده شش ساله دارن که پیش اون زندگی میکنه

کاربری واگذار شده است

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مشخص نیست دلیلش؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خب دوستت میتونه باهاش ازدواج نکنه چون بعدا گند میزنه ب زندگی خودش و اون آقا و اون طفل معصوم

دوستم بچه رو خیلی دوست داره 

ولی الان مشکل فقط خانوادشن

کاربری واگذار شده است

بایدم خانوادش مخالف باشه

خب آخه الان گناه اون بچه چیه

بذارنش پرورشگاه یه بچه طفل معصوم رو؟؟؟ 

دوستم خیلی بچه رو دوست داره کاملا باهاش اوکیه ولی خانوادش نمیذارن 

کاربری واگذار شده است

بستگی به دوستت داره

الان دوبار بچه رو دیده میگه دوسش دارم،دو روز دیگه بچست دیگه لج کنه ریخت و پاش کنه اذیت کنه دوستت نیاد اینجا تاپیک بزنه از بچه متنفرم زندگیمو به هم ریخته🙄🙄

فکر همه جاشو کنه،با وجود بچه خبری از عشقولانه های دونفره نیست خبری از مسافرت دوتایی نیست و خیلی چیزای دیگه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خب آخه الان گناه اون بچه چیهبذارنش پرورشگاه یه بچه طفل معصوم رو؟؟؟ دوستم خیلی بچه رو دوست داره کاملا ...

بعدها ب مشکل میخوره شک نکن من نمیگم بزارنش پرورشگاه اما با ی مطلقه ای کسی باید ازدواج کنه 

💚🌱