2777
2789
عنوان

اتاق نوزاد

244 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم.

اونایی ک دیگه چیزی ب زایمان اولین فرزندشون نمونده، حتما اتاق نوزادشونو تزیین میکنن.

میشه ی عکس بذارین ایده بگیریم؟

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

پسر من 6 ماهه وارد این دنیا شده اتاقشو براش با ربان بادکنک تزئین کردم فردا عکس میزارم الان برقا خاموشه پسرم خابه عکسای سونو گرافیشم زدم تو باکسای مربعی تو کل اتاقش  

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان عکس ندارم پسرم‌نزدیک پنج‌ماهشه😁

چیزی که خیلی قشنگ کرد اتاقشو بادکنکای هلیومی ابی و سفید و بنفش بود و بادکنکای شکل نوزاد پسره

این کاره شوهرم بود از بیمارستان اومدم اتاقشو دیدم دلم ضعف رفت

میتونی عکس سونوی ان تی که مشخص تره با یه عکس از دوران بارداری خودت که شکمت کامل گرده ازین قاب سفیدای کوچولو قاب کنی بزاری اتاقش

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

دوست گلم ختم صلوات گرفتم برا نی نی دار شدن همه منتظرا تا حالا ده دوازده هزارته ااز چهارده هزارتاش خونده شده

اگه مایلی شرکت کن و با اون نی نی قشنگت برامون دعا کن، اگه شرکت کردی تعدادشو بهم اعلام گن

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

نگفت که عکس سیسمونی گفت تزئین اتاق

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

قربون همه تون اره راس میگی بادکنک قشنگ میکنه. لطفا حتما ی چنتا عکس بذارین 

واین عکسای سونو هم قشنگ میشه حتما درست میکنم.

ممنونم

دوست گلم ختم صلوات گرفتم برا نی نی دار شدن همه منتظرا تا حالا ده دوازده هزارته ااز چهارده هزارتاش خو ...

من خیلی واسه اونایی ک دوس دارن مادر شن دعا میکنم.

ولی کاقعیتش خودم ختم روزی صدتا صلوات دارم بزور ب اونا برسم. میترسم نرسونم مدیون شم. ولی حتما تاجایی ک بتونم صلوات میفرستم برا این دوستامون.

من یه سبد گرفتم وسایل بهداشتیشو اینجوری تزیین کردم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من یه سبد گرفتم وسایل بهداشتیشو اینجوری تزیین کردم

البته بچه من پسره  ابی سفید خاکستری بستم یه عروسک کوشولو و حوله و دستمالای خشک کردنشو و شامپوش اینارو اینجوری ببندی خیلی قشنگ میشه

البته بچه من پسره  ابی سفید خاکستری بستم یه عروسک کوشولو و حوله و دستمالای خشک کردنشو و شا ...

ممکنه ی عکس بذاری؟ قشنگه فکرت