2777
2789
تلویزیون,یخچال و طرفشویی لباسشویی رو ال جی گرفتم.جارو برقی و زودپز اینارو نمیدونم ولی بخوای پاشم نیگ ...

نه فدات شم راضی به اذیتت نیستم.فقط اینکه مارکش کره بود?روش زده بودن مد این کره?

خداکنه مال من هم همینطور بشه چون واقعا قیمته وسایلهایی که من میخام بگیرم ازبازار بخام بگیرم خیلی پول ...

ان شالله ك خوب باشن . نيولايف اگه گيرت بياد مارك عاليه من خودم سامسونگ گرفتم همه چيو...

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فدات شم راضی به اذیتت نیستم.فقط اینکه مارکش کره بود?روش زده بودن مد این کره?

زحمتی نیس گلم

خواستی بگو میگم برات

مد این کره نه ما پرسیدیم گفتیم تایلند باشه چون میگفتن تایلند بهتره.البته ما کلی گشتیم.من جز یخچالم بقیه وسایلمو از پاساژ گلستان خریدم ک همون نزدیکای میدون اصلیه.

فاکتوراشم فک کنم نگه داشتم خواستی میتونم ادرس جایی رو ک ازش خرید کردم برات بفرستم.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
ان شالله ك خوب باشن . نيولايف اگه گيرت بياد مارك عاليه من خودم سامسونگ گرفتم همه چيو...

انشالله...فعلا که با این درگیری ها و شلوغی ها...امید بزندگیم صفره..همسرم سربازه کلانتریه..اماده باشن😣

زحمتی نیس گلم خواستی بگو میگم برات مد این کره نه ما پرسیدیم گفتیم تایلند باشه چون میگفتن تایلند به ...

ممنونم عزیز.ما قراره از واسطه که جنس ازبانه میاره بخریم..

انشالله...فعلا که با این درگیری ها و شلوغی ها...امید بزندگیم صفره..همسرم سربازه کلانتریه..اماده باشن ...

ان شالله خدا نگهدارشه . نگران نباش بد به دلت راه نده عزيزم خدا بزرگه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
والا الان همه از عدم همکاریه پشتیبانی برندها مینالن...میگن پول مفته چه کلد ایران چه سام سرویس...

منکه اتفاقا برا فیزرم ی مشکل پیش اومده بود از موقعی ک زنگ زدم تا وقتی مطمئن نشدن رفع شده دست بردار نبودن یا برا تعویض فی لتر خود کارشناس بهم تعویض فیل تر رو یاد داد گفت الکی پول ایاب ذهاب نده خودت عوض کن چندتا فیلترم داد برا دفعات بعد گلدیرانم هست