2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم بعضي وقتا به اين فكر ميكنم كه كاش با پول جهيزيم خونه خريده بوديم😕

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

من دوسال پیش باشوهرم رفتیم خودمون از نزدیک دیدیم همه وسایل برقیامون رو یخچال و لباسشویی و کلا همه چ رو ازونجا خریدیم تنها چیزی ک ازش,ناراصی بود ریش تراش و اپیلیدی بود ک زود خراب شد.بقیه ش عااالی و قیمتا چندبرابر تو شهرخودمون.البته من قم نیستم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
5 تا تیکه رو که همسرم گرفت .مامانم وسایل مورد نیازو خریدبرام .دیگه مبلو تختو اینجور چیزا نگرفتم

پس بلاخره جهیزیه یه چیزایی مامانت داده دیگه منظور قابلمه کاسه بشقاب فرش و..خب خیلی ها هستن سرویس چوب نمیبرن

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

ما از گناوه خریدیم البته وسایل خونه خودمون نه جهیزیه

قیمتاش واقعا عالی بود و فوق العاده جنساش خوب بود خیلی راضی هستیم فقط بدیش اینه که لخاطر گارانتی و راه اندازیشون یکم اذیتی و بدیه دیگش دوریه راهه

من خواهرم چند سال پيش از بانه گرفت خيلي خوب بود ولي من ترسيدم همه رو شهر خودمون گرفتم اون كه راضيه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
شوهر عمه منم وسایل جهیزیه دختر عمم رو از بانه گرفت خوب بودن

مارك مال خواهرم نيو لايف بود

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم بعضي وقتا به اين فكر ميكنم كه كاش با پول جهيزيم خونه خريده بوديم😕

مگه پول جهاز چقدر میشه.دربهترین حالت من خودم پنجاه  و پنج تومن میتونم خرج کنم

مگه پول جهاز چقدر میشه.دربهترین حالت من خودم پنجاه  و پنج تومن میتونم خرج کنم

حالا يكي بيشتر يكي كمتر بالاخره كمكي ميشد 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
واقعا?چه مارکهایی خریدین?

تلویزیون,یخچال و طرفشویی لباسشویی رو ال جی گرفتم.جارو برقی و زودپز اینارو نمیدونم ولی بخوای پاشم نیگا کنم بگم بهت.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
2825
2823
2791
2779
2792