همسر من هم ویتامین مصرف می کنه با یه دارویی که فکر می کنم آنتی بیوتیک مخصوص همین بیماری باید باشه. البته کلی عرقیجات مصرف می کنه با یه پودری که میریزه تو شیر و میخوره تقریبا از اردیبهشت درگیرش هست تازه زگیلا رفتن.
چه دارويي؟من زگيل ندارم واقعا دارم ديوونه ميشم ٦ماه بعد از ازدواج فهميديم و از اون موقع هم رابطه ندا ...
واي من ك يه اسيد بود ميزدم هر رو رو اون جوش مانند ها.... چند تا امپول و پماد واژينال و يك بتادين مخصوص ك خودمو ميشستم باهاش... كلا هم دو هفته رابطه نداشتيم منم تو عقد بودم..... دكترتو عوض كن گلم چند تا ديگه برو.... مال من مرد بود ولي تشخيصش عااالي بود بعد از پاپ امير دقيقا تو دو هفته خوب شدم
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
اسم دكترتون رو ميشه بگيد؟من الان پيش دكتر مذرس گيلاني ميرم و ايشون منو عمل كردن
من مشهدم عزيزم
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
عزیزم زگیل نداری برای چی عمل کردی؟ همسرت آزمابش داده؟
اول كه براي چكاپ ازمايش دادم hpvمثبت شد ولي پاپ اسمير نرمال ولي بعد از ٦ماه كه دوباره پاپ اسمير دادم ديگه نرمال نبود دكتر كولپوسكوپي و نمونه برداري كرد كه متاسفانه اصلا خوب نبود و مجبور به عمل leep شدم