2777
2789
میدونی خودتم ک ویرووسه و متاسفانه درمان مشخصی نداره درمان زگیل تناسلی با پودوفیلین پودوفیلین یک ت ...

مرسي از پاسختون من اصلا زگيل نداشتم هاي ريسك بود و متاسفانه باعث تغييرات سلولي دهانه رحم شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من هم ویتامین مصرف می کنه با یه دارویی که فکر می کنم آنتی بیوتیک مخصوص همین بیماری باید باشه. البته کلی عرقیجات مصرف می کنه با یه پودری که میریزه تو شیر و میخوره تقریبا از اردیبهشت درگیرش هست تازه زگیلا رفتن.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
مرسي از پاسختون من اصلا زگيل نداشتم هاي ريسك بود و متاسفانه باعث تغييرات سلولي دهانه رحم شد

با لیرز یا کرایو اون قسمت رو برمیدارن

مانع از پیشرفتش میشن

دارو خیلییییییی جواب نمیده

این روشها بهترن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
چه دارويي؟من زگيل ندارم واقعا دارم ديوونه ميشم ٦ماه بعد از ازدواج فهميديم و از اون موقع هم رابطه ندا ...

واي من ك يه اسيد بود ميزدم هر رو رو اون جوش مانند ها.... چند تا امپول و پماد واژينال و يك بتادين مخصوص ك خودمو ميشستم باهاش... كلا هم دو هفته رابطه نداشتيم منم تو عقد بودم..... دكترتو عوض كن گلم چند تا ديگه برو.... مال من مرد بود ولي تشخيصش عااالي بود بعد از پاپ امير دقيقا تو دو هفته خوب شدم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
چه دارويي؟من زگيل ندارم واقعا دارم ديوونه ميشم ٦ماه بعد از ازدواج فهميديم و از اون موقع هم رابطه ندا ...

با ک ا ن د و م مشکلی پیش نمیاد نباید تماس پوستی برقرار بشه اگه پوست خراش یا جراحتی داشته باشه

خدایا شکرت شکرت شکرت.
با ک ا ن د و م مشکلی پیش نمیاد نباید تماس پوستی برقرار بشه اگه پوست خراش یا جراحتی داشته باشه

كلا ترسيديم جفتمون ،و اينكه با ك ا ن د و م براي همسرم مشكل هست

واي من ك يه اسيد بود ميزدم هر رو رو اون جوش مانند ها.... چند تا امپول و پماد واژينال و يك بتادين مخص ...

اسم دكترتون رو ميشه بگيد؟من الان پيش دكتر مذرس گيلاني ميرم و ايشون منو عمل كردن

اسم دكترتون رو ميشه بگيد؟من الان پيش دكتر مذرس گيلاني ميرم و ايشون منو عمل كردن

من مشهدم عزيزم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
عزیزم زگیل نداری برای چی عمل کردی؟ همسرت آزمابش داده؟

اول كه براي چكاپ ازمايش دادم hpvمثبت شد ولي پاپ اسمير نرمال ولي بعد از ٦ماه كه دوباره پاپ اسمير دادم ديگه نرمال نبود دكتر كولپوسكوپي و نمونه برداري كرد كه متاسفانه اصلا خوب نبود و مجبور به عمل leep  شدم