2777
2789
عنوان

اگر می‌تونستم تنها بچه دارشم

271 بازدید | 8 پست

هرررگز ازدواج نمی‌کردم 

ازدواج ما عاشقانه بود خیلی هم دوسش دارم 

اما واقعا نمی ارزه به اعصاب خوردیش 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

مثلا با وجود دو تا بچه و شاغل بودنم 

خونه همیشه باید تمیززززرز باشه وگرنه ایراد میگیره 

تو این ۱۲سال همیشه از دستپختم  ایراد گرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر 

زیباترین باغچه ها هم کرم دارن 🙈 

اگه تنها بودی الان میگفتی کاش متأهل بودم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

سخت نگیر زیباترین باغچه ها هم کرم دارن 🙈 اگه تنها بودی الان میگفتی کاش متأهل بودم

خوبی هاش خیلی زیادن 

اما بازم به اعصاب خوردیش نمی ترزه

سخت نگیر زیباترین باغچه ها هم کرم دارن 🙈 اگه تنها بودی الان میگفتی کاش متأهل بودم

منم واقعا ک تنها امکان مادرشدن داشتم هرگز ازدواج نمیکردم درگیر ده ها چالش شدم ک از همشون بیزارم

اینکه ازدواجتون عاشقانه بوده خیلییی قشنگههه و توهر زندگی ای مشکلاتی وجود داره ... که اعصاب آدم رو خورد کنه 

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.