2777
2789
عنوان

برنامه من❓️

182 بازدید | 31 پست

یه برنامه نوشته بودم از اواسط تیر مربوط به اهدافی که دارم

رفتم چک کردم دیدم به هیچکدوم نرسیدم😂😎

دوباره باز دارم مینویسم 

امیدوارم این دفعه تیک بخورن^^

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

عزیزم موفق باشی من روزانه مینویسم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده بار تلاش کردم برا یه هدف نصفه ول کردم الان با اون تجربه ها دارم نتیجه میگیرم

چه خوب امیدوارم به نتیجه برسیییی

وقتی که نتیجه بگیری میبینی همون بیخیال شدنا هم معنی داشتن💜

عزیزم موفق باشی من روزانه مینویسم

چه خوب 

ولی حس میکنم روزانه حداقل برای من افق دید نمیده و فقط محدود میشم به کارای روزمره 

چه خوب ولی حس میکنم روزانه حداقل برای من افق دید نمیده و فقط محدود میشم به کارای روزمره

امیلی جان 

ما چن نوع برنامه و هدف داریم 

من هدف سالانه رو هم مشخص کردم ماهانه و هفتگی رو هم همینطور . 

ولی بطور روزانه هم بابرنامه پیش میرم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
امیلی جان ما چن نوع برنامه و هدف داریم من هدف سالانه رو هم مشخص کردم ماهانه و هفتگی رو هم همینطور . ...

درسته

خیلی خوبه

هیچوقت پایبند برنامه های روزانه نبودم بجز دوران کنکور

روزانه پیش بردن واقعا اراده میخاد👏🏻خیلی عالیه

درستهخیلی خوبههیچوقت پایبند برنامه های روزانه نبودم بجز دوران کنکورروزانه پیش بردن واقعا اراده میخاد ...

اره عزیزم خیلی خوبه توصیه میکنم امتحانن کنی 💙

درستهخیلی خوبههیچوقت پایبند برنامه های روزانه نبودم بجز دوران کنکورروزانه پیش بردن واقعا اراده میخاد ...

همین که تونستی برنامه های اون موقع تو پیش ببری 

من مطمئنم این دفعه هم میتونی تیک همشونو بزنی 

فایتینگ🤍

کنچانا کنچانا^^ 

همین که تونستی برنامه های اون موقع تو پیش ببری من مطمئنم این دفعه هم میتونی تیک همشونو بزنی فایتینگ� ...

امیدوارم بشه💜معلومه هرچیزی رو بخایم بدستش میاریم🤝🏻

داغمو تازه نکن😭😂

این روند کی متوقف میشههههه پس😂

یجایی یا هدفمون دیگه عوض شده یا بیخیالش میشیم

رسیدنه کم اتفاق میفته

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم عزیزم شما ادیت عکس بلدین من میخوام یاد بگیرم برا کسب درامد ولی بلد نییتم میشه شما اگه بلدین راهنماییم کنید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم عزیزم شما ادیت عکس بلدین من میخوام یاد بگیرم برا کسب درامد ولی بلد نییتم ...

سلام عزیزم

نه چه مزاحمتی داره برای من!

جایی گفتم بلدم؟

من ادیتور هستم ولی ویدیو ادیت میکنم بیشتر

عکس در حد همون ساده در حد کاور و اینا 

که فکر نمیکنم برآی درآمد خوب باشه اونجوری که من بلدم