سلام عزیزم
آبله ها چون عمیق میندازن معمولآ زخماشون وقتی هم میفتن جاشون عمیق هست.
اما دوصورت وجود داره
یکی اینکه شما هیچ کاری به آبله نداشتی چه اون زمان که تر بود و چه حالا که خشک شده و زحمش هم خودبخود افتاده و شما نکندیش.
دومی هم اینکه شما حین اینکه آبله تر بوده همینطور باهاش ور رفتی و خاروندیش و الآنم که خشک شده خودت ورداشتی زخمش رو کندی.
در مورد اول جاش کود هست ولی خودش به مرور زمان که معمولآ یکماهی طول میکشه از زیر گوشت میاره و پر میشه
ولی در مورد دوم تا ابد جاش می مونه
چون هزاران بار گفتن آبله رو نباید دستکاری کرد و زخمش رو هم نباید کند.