2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناراحت نشدم آخه نمیدونم دلیل این رفتارشون چیه

اگه نمی‌تونست پیام بده زنگ میزد بالاخره باید یه راهی پیدا می کرد تا جوابتونو بده پس دلش نخواسته ولش کن

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما
اگه نمی‌تونست پیام بده زنگ میزد بالاخره باید یه راهی پیدا می کرد تا جوابتونو بده پس دلش نخواسته ولش ...

نمی دونم والا

تو ایتا واسش پیام احوالپرسی دادم مدتی بود ازش خبری نداشتم تا آنلاين شد اول آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پيامي که من ده صبح دادم دو نصف شب خوند بی جواب🥲🥲

آدم حس مزاحم و اضافه‌ بودن بهش دست میده

نمی دونم والاتو ایتا واسش پیام احوالپرسی دادم مدتی بود ازش خبری نداشتم تا آنلاين شد اول آنلاين بودنش ...

دقیقا خیلی حس بدی میده منم یه دوستی دارم تا کارش گیره زنگ می زنه یبار بیش از ده بار پشت سرهم زنگ زد منم جواب ندادم دقیقا مثل خودش رفتار کردم فرداش یه پیام داد که من تو مطب دکتر مونده بودم و پول نداشتم چرا جواب ندادی و فلان خیلی حق به جانب ناراحتم شده بود 

ولی. امان از روزی که من پیام بدم یا زنگ بزنم جواب نمی‌ده که هیچ بعد یه هفته کلی دروغ میبافه که باور کنم کار داشته 

اینجور آدمارو باید دگمشونو بزنی تا نه اعصابت خورد بشه نه فکرت درگیر 

دقیقا خیلی حس بدی میده منم یه دوستی دارم تا کارش گیره زنگ می زنه یبار بیش از ده بار پشت سرهم زنگ زد ...

من به خدا تا حالا ازش هیچ درخواستی نداشتم 

فقط مناسبت ها گاهی بهشون پیام می دادم

نمیدونم یهو چشون شد

واسه تولدشون پیام تبریک هم که دادم نوشت با عصبانیت و لحن تند که هدیه هیچ چيزي ازتون قبول نمی کنم 

🥲🥲🥲

من به خدا تا حالا ازش هیچ درخواستی نداشتم فقط مناسبت ها گاهی بهشون پیام می دادمنمیدونم یهو چشون شدوا ...

ایشون دوس نداره باهاش ارتباط بگیری ولش کن ذهنتو درگیر نکن

ایشون دوس نداره باهاش ارتباط بگیری ولش کن ذهنتو درگیر نکن

نمیدونم یهو چشون شد

رفته بودم مشهد همش پیام می داد چه خبر اوضاع چه طوره مراسم‌ گرفتن واسه شهدا ایامی بود که رئیسی فوت کردن من به خدا سريع جوابش رو می دادم

ولی اون این جور کرد🥲🥲🥲

نمیدونم یهو چشون شدرفته بودم مشهد همش پیام می داد چه خبر اوضاع چه طوره مراسم‌ گرفتن واسه شهدا ایامی ...

بهش فکر نکن دیگه هم بهش پیام نده خودشم پیام داد جواب نده اصلا بزار حساب کار دستش بیاد