2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ ماهه نمیتونم تحمل کنم

شغلتون چیه؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

کار اداری میخوام بی دغدغه

کار اداری توی شرکتهای خصوصی واقعا بردگی و عذابه و هزار سال هم خودت رو بکشی اگه پارتی نداشته باشی همون حداقل حقوق رو میدن

صبح اگه یه ربع دیر برسی. تا یک ماه باید عذاب بکشی 

منم سرکار رفتم  خصوصی بود باشرایطی که داشت فقط به نفع اونا بود بعد ۶ماه باخودم دو دوتا چهارتا کردم هنه کار برعهده من بود و سودش توجیب رییس درکنارش شان و عزت نفسم نداشتم حقوقمو دیر میدادن وهرماه باید به منشی میگفتم حقوق منو بدید ،یه هفته ای میشه دیگه نمیرم 

بهم احترام کافی داده نمیشه ، مجبورم کارایی انجام بدم که جز وظایفم نیست ، محیط سمی ، آدم های سمی

میفهمم چی میگید ،فک کن منشیا واسم پشت ابرو نازک میکردن هربار سربرج بهشون میگفتم حقوقموندادید هنوز این ماه آخری منشیه میگف یه هفتس پرینت حسابتو فرستادم واسه مدیر نمیدونم چرا بحسابت نمیریزه تا این حد منو اذیت میکردن بعد واسه چقد؟روم نمیشه بگم ،شما مجردی ؟