2777
2789
عنوان

تو غذام سنگ بود مردم از خجالت😑

882 بازدید | 53 پست

خوراک لوبیا درست کردم یه سنگ کوچیک تو غذای شوهرم بود یه جوری نگاه کرد و سرتو تکون داد😕 من قشنگ شسته بودمشون اصلا به قیافش نمیخورد اینا سنگ داره قاطیش!!!! یبار دیگم گول خوردم نگاه نکردم فقط شستم یه سنگ کوچیک توشون بود☹ خیلی شرمنده شدم و خجالت کشیدم🙁🙁🙁 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

اشکالی ندارد پیش میاد

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم خونه ی بنده خدایی 

غذا داد سنگ توش بود دندونم شیکست 

بهم گفت کی فلان غذا رو میجوه😐بعد شوهرش برگشت گفت چقدر دندونات ضعیفه😐😐😐

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خجالت چیه😐

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

با شستن سنگ نمیره که قبلش باید تو سینی نگاش میکردی پاک میکردی

دفعه بعد حتما چک کن حبوبات همیشه سنگ دارن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خجالت نداره که پیش میاد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من هروقت میخرم یه دور تند تند نگاشون میکنم بعدم ۲ روز میخیسونمشون دیگه وقتی بخوای بسته بندی کنی بذاری فریز همچی معلومه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

رفتم خونه ی بنده خدایی غذا داد سنگ توش بود دندونم شیکست بهم گفت کی فلان غذا رو میجوه😐بعد شوهرش برگش ...

واقعا؟😯😳

غذاش چی بود ؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم