2777
2789
عنوان

بندر عباس

84 بازدید | 4 پست

راسته که لوازم خونه تو شهر بندر عباس بخاطر شرجی بودن هوا میپوسه؟من از تهران میخوام بیام برای مدت موقتی اونجا زندگی کنم لوازم خونم همش جنس خوبه و گرون اگر بیارم خراب میشن ؟مثل لباسشویی و یخچال و اینجور چیزا میشه لطفاً کمک کنید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم من کیش زندگی میکنم اینجا همش کولر گازی هست و باید روشن کنی اگه بدون کولر گازی باشه اره میپو ...

ببین من کلا اونجا نیستم امکان داره مثلا فصل گرما و بیام تهران بمونم شاید نشه مثلا هرروز کولر روشن بشه مثلا امکان داره یکماه نباشم در این حالت چی؟

ببین من کلا اونجا نیستم امکان داره مثلا فصل گرما و بیام تهران بمونم شاید نشه مثلا هرروز کولر روشن بش ...

اگه شوهرت شبا بیاد خراب نمیشه در غیر اینصورت باید کلید بدی ب ی نفر بیاد روشن کنه کولرتو یا کولرتو کنترل از راه دور روش راه بندازی ک چند ساعت در روز روشن باشه ببین با ی سال خراب نمیشه ولی ب مرور تو تابستون نباشی امکان خراب شدندش هست