2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت نداری؟

سه ماه پیش پاپ اسمیر دادم عفونت داشتم دکتر گفت به خاطر شسشوی زیادیه سعی کن هر روز نری حمام و تو سرویس بهداشتی بعد از هربار ادرار و عذرمیخوام مدفوع خودتو نشوری با شوینده آخه دست خودم نیست وسواسم.بعد دارو و پماد داد زدم نمیدونم خوب شدم یا نه.اما بتادین رو به صورت دوش واژینال استفاده کردم خودسرانه دوماه پیش

سه ماه پیش پاپ اسمیر دادم عفونت داشتم دکتر گفت به خاطر شسشوی زیادیه سعی کن هر روز نری حمام و تو سروی ...

دلیلش همون عفونته عزیزم منم همین مشکلو دارم و لکه بینی های وسط سیکل رو

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
چه کار کنم؟؟؟خسته شدم از لکه بینی.مشکلم نداشتم تو پاپ اسمیر جز عفونت

عزیز من وقتی عفونت میگیرم نوره میذارم همون واجبی هستش ولی اصلش رو پیدا کن بگیر از جاهایی که محصولات طب اسلامی یا طب سنتی میفروشن بگیر استفاده کن الحمدلله برای من خیلی خوب بود عفونتم رو درمان می‌کرد.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چه کار کنم؟؟؟خسته شدم از لکه بینی.مشکلم نداشتم تو پاپ اسمیر جز عفونت

دوش واژینال استفاده نکن خودش عفونت میاره  برو دکتر بهت پماد واژینال و قرص آنتی بیوتیک میده ،لباس زیر هم اصلن نپوش. دستمال کاغذی رو تو محیط دستشویی نذار بذار بیرون . 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!