2777
2789
عنوان

سوزش واژن

148 بازدید | 6 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر چند باری خواستم تاپیک بزنم اما مطرح نشد من یه خانوم ۲۶ ساله ومتاهل هستم پارسال برای اولین بار دچار عفونت قارچی شدم که بعد از دودوره دارو خوب شدم خداروشکر بعد از حدودا ۶ ماه بامصرف چند عدد قرص ال دی و استفاده مداوم از دستمال کاغذی و شستشوی بدن با انواع و اقسام شوینده ها از شامپو بدن شامپو سر صابون و بیشتر تاید نمیدونم چرا بدلیل وسواسی شدنم یکباره متوجه سوزش شدم تو واژنم تاالان که ۴ ماه شده حدود ۱۰ بار دکتر رفتم از فلوکنازول از پماد واژینال از شیاف واژینال قرص سیستم ایمنی سونوگرافی ازمایش خون ازمایش ادرار پاپ اسمیر که البته اینو بگم یک دکتر مثلا فلوشیب زنان از من نمونه پاپ اسمیر گرفتن که بعد که پیش دکتر دیگه ای رفتم گفتن پاپ اسمیرت سلول نداشته و خیلی دقیق نیست وگفتن یک ماه دیگه دوباره بیا برای انجام پاپ اسمیر ، من ۳ ماه لاکتوفم مصرف کردم لباس زیر نپوشیدم لباس زیرم و با شامپو بچه شستم قبل از پوشیدن برای بیرون از بخاری و اتو استفاده کردم اما بعد از ۴ ماه اگر ذره ای خوب شده باشم نشدم ترشحات واژنم کم شده ازمایش هورمون دادم گفتن خوبه پماد خشکی واژن استفاده کردم بی تاثیر بود ترشح بد بو زرد ندارم درد ندارم خارش ندارم فقط و فقط انگار مثل نوک سوزن لحظه ای میسوزه وتمام واقعا ازجهت روحی بهم ریختم و نمیدونم باید چیکار کنم اگر کسی شرایطش مثل من بوده ممنون میشم ممنون میشم راهنماییم کنه بلکه به امید خدا رها شم از این مشکل تاعمر دارم سرنمازهام دعاتون میکنم🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم طب سنتی، دکتر مجید اسدزاده رژیم مناسب بهتون میدن، من برای کیست تخمدان سر دوماه ازشون نتیجه گرفتم فقط با غذا، مطبشون سمت قلهک اگه تهران نیستید زنگ بزنید منشی براتون لینک میفرسته اینترنتی ویزیت بشید من خودم اینترنتی برنامه گرفتم راضی بودم